Mår sjukt bra ;-)

2år utan raffinerat socker & mjöl. Jag har även slutat äta lätt-produkter och oljor med hög omega 6. Allt för att undvika en försurad och inflammerad kropp <3
Visst händer det att jag äter men min/vår vardag består inte av dessa varor.
Den första utmaningen bestod i att lokalisera allt dolt socker, äter man en påse godis så vet man att man äter socker, det är det andra som är det luriga. Så inga halvfabrikat eller sötade produkter.


Börjar dagen m ett glas vatten (kokat) med pressad citron och skivad ingefära (mage, hud + lite annat), E-vitaminer (cancerförebyggande), MSM (bindväven, musklerna,skelettet, hår&hud).
2 dgr i veckan dricker jag chaga-te(cancerförebyggande).

Har lite fler matprojekt på gång under hösten mot bättre hälsa, aldrig hade jag väl trott an en dylik resa skulle vara kul? Men jag får en kick av att finna nya vägar och av att känna att mina mage och tarm är lycklig och i harmoni. 😀

Resultat? Några kilon lämnade kroppen automatiskt, bättre matsmältning, gaser i magen är ett minne blott, har inte lidit av några egentliga magproblem innan men mage/tarm känns lugn & fin, inte varit sjuk på 2år.

Ville bara dela mig mig av lite inspiration för den som vill ha, själv har jag fått min via mina vänner.
Varje dag bjuder på en möjlighet att göra en förändring eller skapa en ny vana <3

Namasté Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *