Kurs 3 i Kristaller & Stenar – Ängel Aura Kristall

Angel Aura kristall är en ren och klar kristall som har gått igenom en behandlingsprocess med platina och silver vilket gett den sitt ljusblåa färg med ett regnbågs- och silveraktig skimmer.
Angel auran bär på en mycket fin och kärleksfull energi och den stimulerar vår själ och lyfter oss. Den kan användas för att stärka minnet och är en kristall för positiva drömmar och förändringar. Den kan användas för att väcka både våra psykiska och mystiska kvaliteterna i livet och ses som en kristall med hög andlig energi.

Vid meditation & kanalisering

När man mediterar eller kanaliserar med denna kristall så upplever man en känsla av lugn, ro, rening, vila, och att man når bortom den fysiska kroppen och får kontakt och hjälp från änglarna. Kristallen hjälper till att föra oss mot de högre sfärerna och underlättar kontakten med änglarna, de andliga guiderna, vårt högre Jag och vår inre visdom. Den hjälper oss när vi vill kanalisera högre budskap, kunskap och minnas tidigare liv eller få en inblick i vårt andliga uppdrag i detta liv. Man kan med fördelar använda kristallen i meditationer eller kanaliseringar för att komma i kontakt med Akasha-arkivet där vi innan vi föddes skrev ner vårt liv i vår Akasha-krönika (livets bok).

Angel auran bistår oss även i vår vardagliga kontakt med våra änglar.

Ängel Aura används med fördel vid hals chakrat för att förbättra kommunikationen med dem vi älskar eller när vi tar hand om barn och äldre i alla helande situationer. Man kan näven använda den vid rening av alla chakran vilket möjliggör för en Rainbow Light Body aktivering, integrering och verkar för att stimulera och rensa alla Chakra punkter. Ängel Auran är en all-helare som harmoniserar vårt energifält med den fysiska kroppen och är särskilt användbart vid Reiki healing, zonterapi och shiatsu.

Den sägs vara till stor hjälp om man vill skydda sin aura, få mer balans, energi eller vitalitet och när man vill höja Kundalinikraften på ett mer skonsamt sätt.

Den hjälper oss även att känna igen och komma i kontakt med skönheten i människan såväl som i sjuren och naturen.

Ängel auran förknippas främst med kronchakrat.

Läs mer här!

Namasté Vivi

 

2 thoughts on “Kurs 3 i Kristaller & Stenar – Ängel Aura Kristall

  1. Tack för bra info. Köpte en angel aura kristall igår (det var inget planerat, blev bara så), i affären blev nästan slagen till marken av kraften. När jag kom hem och senare skulle lägga den på mig, tog i stenen, kändes ingenting. Min fråga eller teori är: ställde stenen in sig på mig på en gång så att jag inte känner mig så tagen och snurrig. Jag är reiki master Usui Holy fire III och Karuna reiki master Holy Fire III. Kan det ha med saken att göra – att jag har en rätt hög energi redan? Jag har gått en Akasha-kurs. Skulle jag kunna aktualisera min kontakt med biblioteket med hjälp av stenen, kanske? Har du möjlighet att reflektera över detta med mig? /AF

    1. Hej! Det är inte alltid man uppfattar den starka kraften utav stenarna och kristallerna men de arbetar oavsett. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *