Meditation med Änglarna

Jag tycker de är ngt magisk med regnsmatter så jag har tillbringat min morgon under takfönstret och sett regnet strila. Plockar sen fram min Buddha för lite meditation, det blev 57 min med änglarna, eller rättare sagt med min skyddsängel Angelica som är med mig mycket nu för tiden. Hon berättade även att ärkeängeln Gabriel är med och beskyddar mig, han har klivit fram tydligare sen jag bildade en änglagrupp tillsammans med några vänner. Vi har en mission tillsammans, vad det blir av det får tiden utvisa. Vi har inte bråttom utan som en av tjejerna sa till mig igår “det verkar som lite saker ska falla på plats först”, och så är det ofta, tålamod är en dygd och synkronicitet är inget man forcerar.

Mediterade med en Ängel

I dag när jag meditaterade så kände jag hur jag lyftes upp och hur mina händer öppnades upp mot överflödet för att ta emot. Att ta emot har tidigare i mitt liv varit ett problem, men ju mer jag jobbat med attraktionslagen och änglarna ju naturligare har det blivit. Jag har burit på en inre sanning som sagt mig att “man får jobba hårt för att få något och att det ändå är svårt”. Inge vidare mantra att gå runt och visualisera inom sig för att ta emot överflöd. Jag känner också hur hjärtat öppnas upp för att ta emot, det är mäktiga krafter i omlopp när vi kommer i kontakt med vårt själsmedvetande och väljer att jobba på den nivån.

Många ljusarbetare jobbar idag med att hjälpa människor att höja sin frekvens, men man måste vara villig att ta emot och man måste vara villig att arbeta med sin energi och ta ansvar för vad man sänder ut.

Ängeln Angelica berättade för mig att det är på änglarnas nivå som läkningsprocesser sker.

Alla ljusgestalter och dimensioner har olika frekvenser

Min ängel berättar att när vi kommunicerar med en speciell frekvens (alla ljusgestalter och dimensioner har olika frekvenser), hög eller låg, så vibrerar vårt själsmedvetande på samma nivå. Vi kan då komma i kontakt med informationen på det planet. Ju mer vi jobbar på att höja vår energi, ju högre frekvenser kan vi nå. Vi attraherar ljusgestalter likväl som bortgångna och djur (de är alltid i sitt högre jag) efter vilken vibrationsfrekvens vi befinner oss på. Ju mer vi kan vibrera på samma nivå, ju starkare etablerad kontakt får vi. Det är som med en radiofrekvens, den kan vara dålig inställd och då kan det vara svårt för oss att höra och ta till oss information.

Vi kan antingen jobba på att vibrera på en viss nivå eller så kan vi utveckla oss för att vibrera så högt vi kan. Det är inte så att någon nivå är bättre eller finare, allt handlar om vilka vägledare vi vill nå, man kan självklart variera sin frekvens beroende på vilka man vill komma i kontakt med.

Det handlar inte om att sitta här och öva på att vibrera utan vi behöver förfina våra verktyg (som är vi) och arbeta med vår personliga utveckling, ju längre vi når med oss själva själsligt ju högre når vi. Det kan vara bra att urveckla sin medialitet men det är inget måste. Däremot så skulle jag rekommendera någon form av meditation.

Vilken nivå vibrerar vi på?

Vi kan omedvetet vibrera på en lägre nivå än vad vi önskar och då möter vi på hinder för att nå dit vi vill. Ibland är det yttre omständigheter som vi inte kan påverka som har sänkt vår vibration, det kan ha skett jobbiga saker som slagit ner oss i backen eller fått oss att sluta tro på oss själva eller andra människor. Genom att aktivt jobba med oss själva, vår personliga utveckling, vår medmänsklighet, kärlek, förlåtelse, insikt, att ta ansvar för våra handlingar och bli medvetna om vilken energi som driver oss framåt  och vilken vi sprider så kan vi höja oss.

Namaste Vivi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *