Min Heta lista!

Så här i vår- och sommartider så gäller det att ha koll på läget. Rangordnar mina säsongsfavoriter så jag vet hur jag ska prioritera för att på bästa sätt närma mig dom varmare tiderna som är på ingång för att nå bästa resultat. En liten Hetinglista är på sin plats känns det som.

HETA LISTAN:

1. Jag, mig och jag själv (som vi säger i Sverige)

2. snygga, solbrända halvnakna män. ( Hade lite huvudbry där ett tag. Är detta första platsen eller ej? Fick ge vika för MIG..såklart! Blir en svag etta  för snyggosarna)

3. Snygga, solbrända män som bjuder på champagne på krogen, rosé funkar oxå. (Förväntar mig att kläderna är på då, känns inte lika sexigt med halvnaket i den miljön)

4. Solen. ( Eller snarare skuggan för mig som har lite vampyrblod som flyter i ådrorna. Jag kommer att svin gnälla på värmen hela sommaren så var beredda och gnäll inte tillbaka please!)

5. Havet. (inga kommentarer)

6. Rosévin.(Kunde lika gärna ligga först som sist men får flyta med lite lagom. Ser bäst ut så. Omgivningen kan ju tro att jag har alkoholproblem annars…speciellt om det hamnar sist!)

7. Solbrillor ( Som vanligt sommarens hetaste outfit. Den som inte är snygg i det finns inte. Döljer effektivt alla rödögda fylleögon och påsar under ögonen som värsta täckstiftet.)

8. Mjukglass ( Men hallå! Jag är addicted…say no more!

9. Uteserveringar ( det är nämligen där man hittar dom där solbrända, snygga och halvnakna männen. Tar riktning NU!)

10. Picnic (Hoppar kohagar och fästing täta gräsmattor. Bör dessutom ligga en sån där snyggos i korgen för bästa effekt)

Bubblare:

Hösten(Ursäkta men jag älskar den årstiden och vi är snart där…typ), Jultomten(Längtar alltid efter honom och hans hårda paket).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *