Mitt möte med naturväsenet Sigurd…

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se

•cdon.se

Vi människor kan komma i kontakt med många olika typer av energivarelser, inte bara andliga Guider och änglar. Naturväsen är något som var väldigt vanligt förr, inte så att det fanns fler utan vi uppmärksammade, levde tillsammans och tog hänsyn till dem.  De lever många gånger nära människor och är väldigt “busiga”. Människor som bor på landet eller som gillar djur och natur kan även idag ha en stark kontakt med dem. Själv har jag än älva som heter Alva som hälsar på mig ibland.

Jag tänkte här berätta om ett möte som jag hade med en vittra som heter Sigurd. Vittrorna är underjordiska och kommer från den nordiska fäbodkulturens folktro, de lever parallellt med oss människor och finns i vår närhet. Inom folktron kallas “de osynliga”.

1 januari 2009 dagen efter en Nyårsfest så bestämmer sig min kompis Karin och jag oss för att kanalisera (en meditation där man skapar en kanal till andra världar)  och sedan gå ut i skogen på en promenad.

När jag kanaliserar och öppnar upp så kommer nästan genast en liten människoliknande varelse igenom och säger att han heter Sigurd och är en vittra. Han berättar att han ska finnas för mig under 2009, jag behöver honom. Jag blir paff då jag inte visste vad en vittra var utan fick googla betydelsen, jag googlade även då hans namn Sigurd.

Denna betydelse fann jag:
Sigurd har ett nordiskt ursprung. Sigurðr är det fornnordiska namnet. Sigvard är en variant av det. Bildat av stammen i seger (sigr) och efterleden vard (varðr) – väktare.

Min väktare

Jag fick då veta att att han skulle finnas med mig som min väktare under 2009 vilket gladde mig, 2008 hade nämligen inte varit något bra år då både min exman och min hund hade gått bort. Vad jag däremot inte tänkte på var varför jag behövde beskydd? Jag borde ha anat oråd. 2009 blev på många sätt ett jobbigt år och jag var rejält tacksam när 2010 kom och jag inte längre behövde Sigurds beskydd.

2010 blev sedan dessutom ett väldigt bra år då jag bl.a. blev tillsammans men min Anders. Genom Sigurs beskydd så segrade jag….precis som hans namn lovade.
Ett mycket tacksamt och speciellt minne även om jag inte önskar tillbaks Sigurd…

Kram och namaste Vivi

5 thoughts on “Mitt möte med naturväsenet Sigurd…

  1. Underbart!
    Har inte själv sett, men känt att någon varit med mig och att jag varit beskyddad när jag vandrade i skog och mark. Gick ofta där redan som riktigt lite och har alltid känt så.
    Tack för dina texter! ?

  2. Jag uppväxt, med djur o natur, i en by!!hört talas om vittrer där, de va en man som kunde tala med dom på kvällarna , när han var ute o gick!! Men jag var lite skeptisk, om dom fanns, eller var han sjuk??jag såg Inga, han såg o hörde??? Kan du signera min bok?? Vivi!! Kraaaaaaammmmmm.

  3. Alltid varit rädd för skogen som barn men som vuxen kan jag längta dit, mörkret och det dunkla på kvällen ger verkligen en känsla av att det är ögon överallt men på dagen vill jag krama om ett vackert gammalt träd ? tänk om träden kunde prata?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *