Ödet och ödespunkter – Vivi berättar om hur hennes trasiga barndom utvecklade hennes mediala kunskaper och formade henne som medium.

Vivi berättar om sitt liv med en psykisk sjuk mor, sin barnhems- & fosterhemsplacering och om livet med en missbrukare. Hur det har format hennes lärdomar, insikter, känslighet och medialitet. Om att lyfta sig över smärta och bitterhet och finna sin väg till healande.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Camillas bok – Medium

8 thoughts on “Ödet och ödespunkter – Vivi berättar om hur hennes trasiga barndom utvecklade hennes mediala kunskaper och formade henne som medium.

  1. Detta tog tag i mitt hjärta Vivi. Trots att jag har arbetat i 48 år både inom missbruk och mina sista 31 år inom Psykosvården så blev jag så berörd och sitter här och undrar hur överlever man allt detta. Men du har gjort det och klok som du är så har du kunnat se varför det blev som det blev utan att skuldbelägga någon. Jag vet inte vad jag skall säga men nu handlade ju din podd om ödespunkter och du förklarar bra och relaterar till dina upplevelser under din uppväxt och senare i livet ditt äktenskap med din fd make.Hur det sen vände din inställning till livet med den där meningen du sa på kursen när du träffade din vän. Tack Vivi för att du delar med dig till oss en stor sak tycker jag och ännu en gång tack för era fantastiska poddavsnitt <3

  2. vilken stark berättelse om dit liv, får många tankar kring hur vi är mot varandra,då framför allt mot er som barn. Men vilket svek samhället också gjorde mot din mamma. Jag tycker om att höra dig tala,du har en snäll och trygg röst/ Lena

  3. Vilket bra avsnitt! Tack! Underbart att höra hur du har vänt något så svårt till att bli så bra❤️ Kram

  4. Tack Vivi bästa sommarprat får man leta efter❤️❤️❤️
    För att vara medium ha gåvan,kunna de vad som krävs för att hjälpa människor, för de är ju de man gör hjälper och helar. Allt detta ha du från din uppväxt och din fina mamma pappa syskon som gjorde allt vad dem förmådde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *