Pissiga relationer kan man bli bitter över om man har den läggningen…

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Pissiga relationer kan man bli bitter över om man har den läggningen…

Jag ser oerhört mycket skuldbeläggande i sociala media. Det skrivs och delas kilometervis med uttryck som “jag ångrar inte mitt förflutna, jag ångrar bara tiden jag slängde bort på fel personer” och typ…”Riktiga vänner bla bla bla”…
STOPP STANNA DÄR DIREKT SÄGER JAG!!!!!

Men alltså vad är nu oriktiga vänner? Är det våra trevliga men ytliga vänner som vi kanske delar ett glas vin med men inte vårt innersta? Varför ska de hackas på? Jag ser dem som riktiga vänner även om de inte är mina närmsta. Jag har olika vänner för olika aktiviteter och det är okej, alla ser jag som betydelsefulla.

Sedan finns det vänner som har försvunnit ut ur mitt liv, allt har sin tid och inget att vara bitter över. Ibland synkar man bara inte längre då man utvecklas åt olika håll. Handen på hjärtat, har du aldrig tröttnat på en vän och ghostat den? Vi är mänskliga och fulla av fel och brister allihopa. Det har vi gemensamt.

Är det alltid någon annans fel?

Visst kan man känna sig ledsen över att ngn helt plötsligt inte vill hänga längre men så ser det ut ibland. Det behöver inte betyda att personen är en idiot, den kanske bara har tappat intresset. Det är okej, det får man. Kräver man vänskap så har man inte förstått vad det är. Vänskap går under helt egna naturlagar och fungerar bara så länge man väljer varandra…igen och igen…när en blir neutralt inställd så försvinner den.

Pissiga kärleksrelationer är ju en annan sak man kan bli bitter över om man har den läggningen. Ibland är vi fel för andra och ibland är vi inte i fas med varandra. När vi hamnar i en relation som inte funkar oavsett vilken typ av relation det är så bör vi ist för att söka fel hos den andra titta på oss själva och fråga oss varför är jag ens här? Skuldbeläggandet och tycka att alla andra är dumma i huvudet är inget som gynnar oss. Själv har jag levt med en missbrukare i 15år, jag väljer att inte att se det som att jag slängde bort min tid, jag lärde mig mycket om mig själv och allt var inte dåligt. Men vad hade jag då där att göra? Ja, svaret ligger hos mig. ❤

När du har problem på rikigt

Har du problem med konstanta svek? Då är det dags att du tittar på dig själv ist för att peka finger åt andra. Jag vet, dagens omysigaste sanning. Varför vill inte dina vänner umgås med dig? Varför väljer du kärleksrelationer som är fel för dig? Dags att sluta söka svaren utanför dig och i stället gå inåt. Vill du få värdefulla relationer så behöver du kanske ändra på något i ditt sätt att vara, tänka, känna eller välja.

Man kan även välja att inte ändra på sig, men då får man ta konsekvenserna av det för vi står inte i skuld till varandra. Vänner får man genom att vara en vän, vad andra behöver i sina relationer är inget man kan bestämma över utan det handlar om att känna in vem den andra är och vart den är nu, och ge den det den behöver, och vise versa. Då blommar vänskapen, inte annars. Detta går inte att manipulera fram utan det kommer från hjärtat…eller så kommer det inte alls.

Relationer handlar om energi

Relationer handlar mycket om energi. Jag kan träffa många trevliga människor men deras energi harmoniserar inte med min och därför vill jag inte bli nära vän, ofta tar det sitt uttryck i att jag inte kan vara mig själv eller känna att jag når fram. Har vi inte samma energinivå så synkar vi inte. Personligen så är jag super känslig för andras energier. Inget fel på dem men vi harmoniserar bara inte.

Ibland men inte så ofta som man kan tro så träffar man på en riktig idiot eller psykopat, men le då i mjugg åt att du faktiskt går vidare och människan får fortsätta att dras med sig själv i evinnerlig tid. Det behöver inte vara din business längre. För du kan släppa taget och distansera dig samt plocka ut godbitarna som lärdomar och växa som människa och medmänniska. Det är nu du har möjligheten att bli en 2.0 version av dig själv. Ta den!

Get over it!

Get over it och köp läget är mitt bästa förslag. Livet är för kort för att hålla på och älta och gnälla över människor som inte vill finns i ens liv.

Jag tittar på klockan och ser att den tickar. Det är mitt liv…och jag inser att jag inte har tid med en massa onödiga draman och skuldbeläggande. Det är som att ro i motvind.
Först när jag försöker lösa mina egna knutar och problem samt genomskådar mina illusioner så får jag vind i seglen och kommer framåt i en snabbare takt. Och oj vad det går då!

När vi är helade så ser vi inte något som förslösat utan vi ser den insikten, lärdomen och visdomen vi ist fått och känner tacksamhet.
Så funkar det så lycka till!

Kram & Namaste Vivi

2 thoughts on “Pissiga relationer kan man bli bitter över om man har den läggningen…

  1. Så sant.. Jag måste connecta med de jag ska umgås med, å de blir färre å färre ju äldre man blir tror jag..jag måste kunna lita på de jag har runt mej annars kan det kvitta..å som du skriver Ang energier, det kan va jättejobbigt som medial många gånger.. som när man står inför folk som låtsas tycka om dom fast man känner att så är det i själva verket inte..då brukar jag faktiskt säga det rakt ut.. idag är jag hellre ensam än i dåligt sällskap… kram❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *