Twinflame/själsfrände eller inte?

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Den dolda visdomen – De 5 gyllene reglerna som styr de högre världarna och vilken kunskap vi kan komma i kontakt med. 

Twinflame/själsfrände eller inte?

Sista åren så har det blivit mer och mer prat om twinflames och själsfränder. Detta inlägg handlar inte om man ska tro på att det finns eller inte utan om saker att se upp för…

Jag som vägledare hamnar tyvärr då och då i samtal med personer som har blivit garanterade att den där dysfunktionella relationen de har, eller den där kärleken som man försöker intala sig är besvarad men som faktiskt inte är det är en twinflames så man ger inte upp. För det har ju ett medium, sierska eller en annan andlig person sagt. Inte lätt att komma in där och säga något annat för många gånger är det just vad den personen vill höra, det är just det bränslet som behövs för att man ska orka fortsätta att klamra sig fast.

Överhuvudtaget när man ger vägledning så bör man ta ansvar för att människor inte fastnar i fel tankar eller föreställningar, man ska inte “plantera” saker i huvudet som får dem att må ytterligare dåligt. Man måste vara lyhörd och känna in vad människor behöver där de är just nu snarare än att basunera ut hur ofrånkomligt allt är.

Vi kan ju alla hålla med om att det inte finns något tråkigare än att sitta fast i en kärlekshistoria som inte funkar eller som det aldrig kommer att bli något av. Lika trist är det när vi försöker ge våra vänner råd så att de kommer vidare. Vad man då inte behöver är någon som säger att detta är din själsfrände och att ni är ämnade för varandra. Oavsett om det är en sanning eller inte så finns det tillfällen när det inte är gynnsamt att ta upp detta då människan styrs av “begäret” vilket är den starkaste drivkraften på jordens dimension. Vore vi på ett högre plan så skulle vi inte begära denna partner, vi skulle inte “vilja ha” utan då skulle vi vara en “givare”, vi skulle ge den andra vad den önskar. Vi skulle även arbeta på vår relation så att den kunde växa och utvecklas. När vi inte har det perspektivet här nere så kan det i stället bli att vi fastnar i något som skadar oss ytterligare då dessa relationer många gånger benämns som utmanande. Det gör att det oftast är dem med just dysfunktionella relationer som känner igen sig i begreppet och fortsätter att stånga sig blodiga så att den andra ska vilja ha dem.

Vad som är viktigt att tänka på är att vi behöver ingen annan för att bli vårt bästa och högsta jag, den möjligheten har vi i oss själva som perfekta själar. Jag ser inte att något fattas oss, däremot så har många slumrande potentialer som de kan väcka till liv. Ingen ska känna “om jag bara hittade min frånvarande hälft så blir jag hel”. Att det där tomrummet jag har inom mig beror på någon annan. Nej, sök din väg och släpp in de från din själsfamilj som kommer din väg (oavsett om du vet vilka de är eller inte). Ingen fattas dig och intala dig inte heller att det är så. Sök inte efter någon annan, sök dig själv så kommer de som ska till dig att dras till dig.

Om sedan en twinflame kommer din väg och för in er på en gemensam väg så tacka och ta emot. Vi är många som delar magiska resor på jorden tillsammans, en del tror att det bara finns en som står över alla andra för oss, vissa tror att det finns flera…

Det jag vill säga är att oavsett vad man tror för det lämnar jag öppet för alla att göra så forcera inget som inte ska forceras, eller åtminstone inte just nu. Tillit och tålamod är det vi behöver arbeta med mest på vår andliga resa och det av en anledning. Bry dig inte om vad någon annan säger. Får en person dig att må dåligt så lämna, ska den till dig så kommer den tillbaka.

Det är också viktigt att inte gömma sig bakom denna twinflame och inte jobba med sig själv och sin utveckling utan hoppas på att allt blir bättre när man möter “den rätte”. Det finns inga genvägar till andlig utveckling eller upplysning och definitivt inte genom någon annan. Det är ditt jobb som ger dig resultat. Du är fri att skapa ditt liv och din väg. Fastna inte i sådant som inte för dig framåt till en bra plats.

Twinflames och själsfränder

 • En twinflame sägs vara en upplyst själsfrändsrelation.
 • En själsfrände sägs vara en twinflamerelation där man inte vet att man är twinflames.
  (kanske finns det fler teorier)
 • Enkelt sägs det vara den kvinnliga och manliga energin inom en själ som för länge sedan separerats som nu söker varandra för att bli en (eller bli hel). Det kan mycket väl se ut så på en del själars livsväg men jag tror inte det är så för alla utan våra själar har olika vägar, lärdomar och läxor att göra. Även om vi alla tillhör samma högre medvetande så har vi alla vårt unika medvetande, vi är ett JAG i ett större Vi.

Givare och mottagare

Om man tror på begreppet twinflame så ska alltså relationen vara på en sådan nivå så att båda är givare gentemot varandra, annars är man på en lägre nivå. När man flyr och fäktas i relationen så har man inte nått den högre andliga aspekten i relationen ännu, detta gäller alla relationer. Det som däremot sker är att man arbetar med den gemensamma karma man har, därefter så kan man höja varandra.

Du kan omöjligt utkämpa och bli klar med er gemensamma karma själv. Om den andra inte tar ansvar och försöker förbättra (oavsett vilken själsrelation ni har) så kommer ni inte framåt. Du kan däremot komma framåt genom att arbeta från ditt håll för att frigöra dig från gamla mönster och trauman. Men det går endast om du släpper taget.

När vi slutar inkarneras

När vi slutar inkarneras någon gång i framtiden efter otaliga livsresor så har vi alla olika uppgifter. Jag kan tänka mig att blir man tex en andlig vägledare som ska arbeta med den kvinnliga och manliga aspekten som lärare eller att man jobbar med transformeringsprocesser så är det den typen av livsresor man kommer att göra i en större utsträckning. Vi är specialiserade här utifrån vilka vi är och så fortsätter det att vara, vi kommer alltid att vara dem vi idag upplever att vi är.

Det finns en fara i att lägga vikten vid att ngn annan är den som har nyckeln till oss. ❤️

Jag lämnar över till er att reflektera och hitta er sanning. Men fastna inte i det som är negativt eller inte för er framåt till en bra plats. Livsresan här är för kort för det.

Kram & Namaste Vivi

22 thoughts on “Twinflame/själsfrände eller inte?

 1. Så sant och så rätt❤Så klokt och bra skrivet och väldigt upplysande❤Vi alla har vårt eget ansvar helt enkelt❤

 2. Hmm..
  Jag har fått höra att jag är inne på mitt sista liv (eller att mitt förra liv var mitt sista men att nått hände och att detta livet kan bli det sista om jag sköter mina kort rätt 😬) har dessutom varit singel i hela mitt liv (41 år) men längtar verkligen efter en relation..
  Det slår mig när jag läser det du skriver att jag kanske är klar..
  Att det är därför jag inte träffar någon..
  min twinflame/själsfrände finns inte för att jag är klar..
  Make sense men Fy så sorgligt 😕

  1. Vem vet hur det ser ut och hur det blir? Du kanske inte har mött rätt kärlek ännu, eller så behövde du gå en viss väg innan du blev redo för att öppna upp för kärleken. Ge inte upp! Kramar vivi

 3. Tack! Jag har precis separerat och kämpar med att hitta mig själv.
  Det här gjorde gott i mitt hjärta❤️

 4. Tack för informationen önskar jag vetat detta för flera år sedan för det var precis det som hände mig med en relation tills jag nådde botten på alla vis. Och precis som du beskriver så hade jag pratat med spådamer. Det positiva i det hela var att min andlighet tog fart och med den har jag kommit långt och har blivit en bättre version av mig. Har inte haft en relation på några år men mår toppen och vet att det som är menat kommer i sin tid. Står detta i din bok?

  1. Hej! Härligt att höra att du har kommit ut andligt starkare. Tyvärr ser jag många som blir som besatta av att hitta “den rätte” vilket är sorgligt. Nej, inte i denna. Kram vivi

 5. åh blev också berörd av att läsa detta inlägg..då jag träffat en man och vi är båda givare.. hur vår relation fungerar och hur mycket kärlek det finns mellan oss.. jag är evigt tacksam över att jag fått denna tid på jorden med all lärdom och all vishet som finns inom oss.. <3 <3 <3

 6. Jag tror att besattheten av att hitta den rätte handlar om föreställningen att det som saknas för att bli hel är den rätte istället för att jobba på att själv bli hel och finna lyckan inom sig med sig. Ha en fin söndag kram Sandra

 7. Så intressant!Är i en särbo relation med mannen i mitt liv just nu. Vi har så mycket kärlek att ge och bra kommunikation. Här och nu är bra men framåt är utmanande för oss. Vi är båda intresserade av personlig utveckling och ledarskap som vi jobbar med både i jobbet och privat. Båda har en halvtid sjuk pension (psykisk ohälsa). Och mannen sitter i rullstol HSP sjukdom,långsam förlamning plus skuldsanering. Jag lever min dröm- Chakrayoga, frigörande dans ledare och reikihealer, massör. Målgruppen psykisk ohälsa. Jag är tacksam. Samtidigt ser jag inte vår framtid tillsammans men just nu är det bra. Vi trivs så bra tillsammans. Så är det just nu i mitt 56 åriga liv.
  Tack för dig Vivi och din fantastiska bok om dimensionerna!
  Med kärlek och glädje
  ❣🌈🔮💜🔮🌈❣

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *