Underbara Gamla stan i Nice

Jag bara älskar älskar älskar Nice. Nice är som alla solkusters Rolls Royce…för mig i alla fall. Jag har rest på många ställen och alla har sitt speciella, ja inte alla kanske men nästan. Men Nice sammanställer allt jag vill ha på semestern, vackra stränder, restauranger på dessa stränder, lång bred strand promenad, underbart vackra hus (älskar hus, klarar inte av ruckliga ställen), en ljuvlig Gamla stan, åker gärna inte till en stad som inte har en Gamla stan.
I Gamla stan på torget Cours Saleya där uteserveringarna på kvällen tar plats har de olika marknader på dagarna, deras frukt och grönsaksmarknad har vi besökt tidigare, idag var det loppis.
Jag är ju stadsmänniska ut i fingerspetsarna så stad och hav på samma ställe passar mig och säkert inte alla. Men är man det minsta lik mig då är denna stad The shit. Enda nackdelen är priserna, det är ungefär som hemma men om man är lite om sig och kring sig så kan man hitta lite billigare ställen. Men annars är det perfekt….för mig i alla fall.

Gamla Stan..
10 13 15 19 21 22 36 40 41 42 44 45 48 51 bildLoppis på Cours Saleya

7

4 5 6 8

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *