Vad krävs för att man ska kunna utveckla en mer avancerad medialitet?

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS BOKENS INNEHÅLL HÄR

Utdrag ur min nästa bok…

OBS!!! Respektera min copyright och kopiera inte texten.

Som medium och medial så får man ofta frågan från människor oavsett vart man befinner sig om man kan känna av dem eller om man ser någon avliden anhörig runt dom. Vi kan i princip länka och ta emot information hela tiden, men det ligger inget värde i att konstant vara uppkopplad utan måste ha integritet och inte använda sin förmåga för självhävdelse eller för att hela tiden tillfredsställa andras nyfikenhet. Allt har sin tid och det är viktigt med både den inre och yttre balansen. 

Precis som för alla andra så måste vi medium vara försiktiga så vi inte blir utbrända. Att lära sig att hålla och behålla sin energi så att man kan länka mellan världarna är en viktig del i vårt arbete. De som inte lyckas med det kommer inte att klara av att verka som medium i långa loppet eller hålla en hög kontakt eftersom våra vägledare och andevärden är oerhört måna om vår psykiska, fysiska och själsliga hälsa och arbetet får aldrig gå ut över vårt vardagliga liv eller arbete eftersom att verka och leva på jorden kommer i första hand. Just därför är det så viktigt att hela tiden söka balans i våra känslor, ageranden, relationer och åtaganden samt heala det som skaver inom oss. 

Man behöver också öva mycket och förkovra sig genom teoretisk kunskap. Att lära sig att förstå är minst lika viktigt som det praktiska arbetet om man vill bli riktigt duktig. 

Tycker du att det finns ett motstånd i din mediala utveckling, att det  går långsam eller upplever du att informationen du kommer i kontakt med inte är så hög som du önskar så kan det bero på att du inte är i balans i ditt liv på jorden eller så lägger du inte ner tillräckligt med engagemang på teori och/eller praktik. Troligtvis så är det där du först måste börja jobba med din utveckling. Det kan visa på att du har mer att göra.

Alla kan utvecklas

Man kan självklart utvecklas ändå, alla måste inte bli jätte duktiga, de allra flesta kan nå till en viss nivå och ha stor behållning av det, men kunskapen och förmågorna kommer alltid att spegla engagemanget. Om det endast är för husbehov så kan det kännas helt lagom och det finns inget krav på att man måste vara super duktig för att vilja vara i kontakt med sin medialitet eller andevärlden. Det som kan bli lite fel är dock om man väljer att arbeta och ta betalt utifrån en lägre nivå eller ger sken av att man har högre kunskap än vad man har, det kan i sig blockera förmågan att växa. De som gör det valet har sällan tillräcklig med insikt eller kunskap om vad som krävs och var de själva befinner. Det är därför man kan uppleva oerhörda skillnader på kvaliteten mellan olika medium.

Kram & Namaste Vivi

4 thoughts on “Vad krävs för att man ska kunna utveckla en mer avancerad medialitet?

  1. Definitivt ”köp” på den boken.
    Den ser jag fram emot att kunna läsa. Den går väl att köpa i höst via din hemsida. Eller tänker du ha så man kan lägga en förhandsbeställning på den ?
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *