Vår andliga och mediala utveckling står aldrig still..

Jag är inne i en fas i mitt andliga liv där det händer mycket just nu. Jag har dessutom börjat jobba på ett andligt plan som är lite oväntat för mig. Jag har tidigare aldrig varit speciellt intresserad av att jobba med våra Änglar men nu har det vänt, jag såg det verkligen inte komma. Jag har förut alltid tyckt att det har varit starkare kraft med våra Guider och tyckt att änglarna har varit kärleksfulla och fina men kanske haft lite tam energi jämförelsevis, jag har alltid placerat in dem i healingfacket och healing har aldrig direkt intresserat mig personligen, även fast jag är utbildad healer. Jag har alltid varit mer i huvudet än i kroppen, jag har tex alltid föredragit meditation framför yoga, även om jag faktiskt gillar kundaliniyoga, men det är inte där min prioritering har legat då den mediala kontakten har varit i centrum. Men även det har ändrats de sista två åren, sedan jag började gå min utbildningMindfulnessinstuktör.

Processen jag startade upp när jag började gå min utbildning till mindfulnessinstruktör för två år sedan har förändrat och öppnat upp min kontakt med min fysiska kropp vilket lätt till hälsosammare kostval, och dessutom kom änglarna in i mitt liv på ett helt nytt sätt, och med det en helt ny livsfilosofi, kabbalan. Det spännande är att man har ingen aning om vilken väg ett val kommer att ta, det är därför det är så viktigt att våga, att göra val, för det är endast så vi kan skapa förändring i våra liv. Det ena leder alltid till det andra, det är det enda vi med säkerhet vet. Allt vi gör får konsekvenser. Bra val, ger bra konsekvenser. Dåliga val, ger dåliga konsekvenser.

Sen jag började intressera mig för Kabbalan, i vilket jag nu även går en kurs, så har även änglarna hittat sin plats hos mig, och jag ser deras kraft i en helt annat ljus, jag har börjat förstå hur just jag ska arbeta med dem. Allt har sin tid, och den tiden är tydligen nu.

Kanaliseringens betydelse

Jag har tidigare mest jobbat med andliga Guider och det Högre Jaget då kanaliseringen är nummer ett för mig inom andligheten och det som intresserar mig mest. Parallellt med mina Guider så har jag i ca 10år ändå haft en stark kontakt med Ärkeängeln Zaphkiel, han och jag har gjort otaliga kabbalah-meditationer tillsammans genom åren, hans guidade meditationer till Akasha arkivet där vi alla kan läsa ur våra Akashakrönikor (Livets bok) har också varit väldigt populära på mina kurser.

När det gäller vår andliga utveckling så är den alltid pågående, även när vi tycker att inget händer, då sker det i vårt undermedvetna. Vi är inte alltid i kontakt med processerna som pågår, vår livsväg här och nu eller vad som pågår under ytan och håller på att ske. Vi ser inte alltid det logiska sammanhanget och vart det för oss. Vi är oftast allt för upptagna med att leva våra liv med arbeten, dagis och en massa måsten, och vi förpassar vår andlighet till “senare högen”.

Så länge vi lever våra liv så utvecklas vi och lär oss i våra personliga liv. Den kunskapen och lärdomen vi tar till oss höjer vår andliga nivå, och när vi gör det så får vi även lättare att utvecklas medialt. Ett liv som starkt präglas av insikter, rannsakan, förlåtelse och lärdomar utvecklas mer och snabbare än ett som präglas av martyrskap, hat, ilska, inskränkthet eller en förmåga eller vilja att inte göra det bästa utifrån de förutsättningar man har. Utan vår personliga utveckling kommer vi inte så långt.

Vår andlighet är vår livsstil och verklighet utifrån vilken vi lever, fungerar och interakterar med andra, vår tro är starkt förbunden till våra livsstrategier och visioner. När vi har en stark tro så påverkar det hela vårt sätt att leva, tänka och agera. Medialiteten är vårt verktyg som hjälper oss få en starkare kontakt uppåt och inåt. När vi integrerar de två så kan vi nå oanade höjder i vår utveckling.

Namanste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *