Veckans Astro/Tarot 1-7 maj. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Veckans Astro/Tarot 1-7 maj. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Något ligger i fokus som manifesterar sig eller slår ut i blom under våren (mars-maj). Du lägget nu en grund för det som ska komma sen. Även ett projekt, arbete, en hobby eller en relation som du kommer att lägga ner en hel del engagemang på framöver tar nu sin början eller finner en ny väg.

Du är just nu extra känslig eller överkänslig vilket kan skapa missförstånd eller sårade känslor. Det finns även en känslighet som kan vara inspirerande speciellt om man uttrycker sig genom någon form av kreativitet.

Undvik energier, personer eller situationer som dränerar dig på energi eftersom du lätt fångar upp och gör andras känslor till dina egna. Andras sanningar är inte nödvändigtvis dina.

Oxen

Gemenskap ligger i fokus och du trivs med dina närmsta. Kärleksfulla handlingar och tankar ligger runt dig och du får tillbaka det du ger ut. Kärleken kommer inte med krav utan man ger från hjärtat för att man vill hjälpa, stödja eller stärka andra.

Just nu så finns ett fokus på mat vilket kan handla om att man bryr sig om vad man äter eller precis tvärt om. Det kan vara så att det sker en kostförändring som får en större betydelse på lång sikt. Det kan även vara en betydelsefull middag eller ett kalas som sker eller planeras för just nu. Arbetar du med mat så kan detta få en större betydelse.

Tvillingen

En situation eller relation förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta med eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras.

Ett minne eller en person från ditt förflutna påverkar dig också starkt just nu. Det är även något som ligger i ditt fokus som du väntar in som på något plan redan är uppstartat, redan har hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det är inte säkert att du ser detta just nu eftersom det kan ta ett litet tag innan det synliggörs. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv.

Kräftan

Du står i en fas där du förfinar dina förmågor för att åstadkomma mer eller bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Eftersom det är viktigt för dig så lägger du ner både tid och engagemang på det som just nu intresserar dig.

Du är just nu tillräckligt stark och ihärdig för att få igenom något du vill eller önskar. Förlita dig på din egen kraft och ha tillit till dig själv då du är starkare än du tror. Upplever du att ett hinder som står i vägen för dig just nu så kommer du att överkomma det, ge det bara lite tid, tålamod och arbete så kommer du att upptäcka att det inte var så svårt som du trodde.

Lejonet

Du kommer starkare i kontakt med din inre cykel och finner din rytm på någon nivå eftersom du lyssnar inåt på din fysiska kropp och själ. Du har nu gått igenom en fas där du påbörjat och avslutat något vilket leder dig mot en ytterligare ny period. Detta kan innebära något helt nytt, eller så är det något nytt som tillförs till det du redan har sysslat med.

Det är viktigt att du nu är ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill. Om du inte är det så kan du tvingas in i en situation där du kommer att bli tvungen att stå upp för dig djälv eller bekänna färg. Om du inte gör det frivilligt så kan det kännas olustigt för dig även om det är för allas bästa på lång sikt. Våga stå upp för dig själv så ska du se att det blir bättre än du tror.

Jungfrun

Du möter mer medkänsla än vanligt både inifrån dig själv och utifrån andra vilket ger dig en ny positiv känsla att växa i. Du vill gärna visa vägen så att andra kan göra nya positiva val som leder dem in på rätt väg så att även de kan växa. Att vara medkännande och omhändertagande genomsyrar ditt agerande mot andra just nu.

Du går nu in i en lugnare rytm vilket kan innebära att en vila eller en paus ligger i fokus. Det kan vara så att du har haft mycket att stå i och att du nu behöver lyssna på både din kropp och själ och ge den vad den behöver. Om du inte tar tag i detta nu så kan det längre fram vara så att du tvingas till stillhet antingen du vill eller inte. Det är också en tid att sluta fred gällande något gräl, konflikter, tvister och allmänt motstånd.

Vågen

Du befinner dig på en speciell kraftplats där du kan utöva en magisk ritual eller finna din kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig där du lägger fokus på att miljön oavsett om det är på jobbet eller hemma ska ge en skön upplevelse och positiv energi. Det kan även vara så att du besöker en helig, renande eller kreativ plats.

Nu är det upp till dig! Det är du som styr och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill, önskar eller behöver göra. Backa inte utan fortsätt framåt så kommer du att märka att du är starkare och kraftfullare än du tror, vilket kommer att ge resultat. Lämna inte i från dig din kraft till någon annan då den är av yttersta betydelse för dig nu.

Skorpionen

Det finns positiva känslor som har med en gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor där just nu. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är ingen tid där man träffar någon ny om man är singel. Det är också en tid som förstärker vänskap, samarbeten och kompanjonskap. Man tar ett nytt steg som för varandra närmare eller mot ett gemensamt mål.

Barn, tonåringar eller djur påverkar dig på någon nivå. Något eller någon från dit förflutna gör sig också påmint i tankar, minnen eller så är det en återkomst. Det kan också vara så att du på någon nivå kommer i kontakt med din barndom eller ungdom. Det som också kan hända just nu är att någon agerar extremt barnsligt och omoget, eller att någon med barnasinnet kvar påverkar dig.

Skytten

Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för då allt kommer att finna sin lösning. Du vill helst ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men nu krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej. Eftersom du inte har översikt över alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation. Nu så får du lita på att du har skapat en bra grund för det hela att växa ur. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet och inget som du nu kan påverka nu.

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det som kan ske nu är att du engagerar dig gällande heminredning, shoppin, hemarbete eller att det sker en viktig tillställning eller fest i hemmet. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande.

Stenbocken

Du går in i en avslutningsfas för att en förändring måste ske och något nytt ska kunna komma i gång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske. Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt inte stagnera.

En positiv uppvaktning kommer din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl. Det kan även vara du själv som uppvaktar någon för dig betydelsefull person. Djur, natur och växter är också är viktigt för dig och du befinner dig gärna i en sådan miljö då den stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier.

Vattumannen

Du och de du älskar är inne i en trygg fas där ni har beskydd och trygghet. Barn påverkar dig lite extra just nu, det kan även vara minnen från barndomen eller när du var yngre.

Något du önskat eller hoppats på sker nu. Det kan även vara så att något du tidigare har lagt tid och energi på nu faller positivt ut eller till din fördel. Dina förväntningar blir infriade och du känner att du är på rätt spår vilket ger dig energi att fortsätta framåt. Har du upplevt ett motstånd tidigare så lättar det nu eller så släpper helt.

Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

Fisken

Kärlek, familj, gemenskap och att följa sitt hjärta är sådan som du lägger energi på. Det finns även support och omtänksamhet runt dig. Du känner en harmoni och helhet med dig själv likväl som med andra. Det existerar också fina samarbeten eller möten som tar dig framåt.

Har du en relation så tillkommer det mer känslor och kärlek i den. Är du singel så finns det möjligheter till en positiv dejt, möten, kontakter eller flirtar som går i kärlekens tecken.

Du går även in i en lugnare tid där du får tid att se över hur du ska hantera nästa fas. Något nytt håller på att startar upp vilket kan vara en utbildning, kurs, hobby, arbete eller ett projekt. Det gamla håller sakta på att transformeras så att nya möjligheter ska kunna växa fram, antingen för att du har släppt något eller för att du har skapat en ny möjlighet i något sedan tidigare. Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu då konsekvenser kommer senare.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *