Veckans Astro/Tarot 13-19 nov. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 13-19 nov. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

NYHET! ⬇️⬇️????????
MEDIUMPODDEN goes Play-Tv
Skapa konto på webben: www.voydplay.tv
Anv. vår RABATT-KOD: MDPVOYD23
(50% RABATT första månaden)
Måndagar – 3 AVSNITT 11/9, 9/10, 13/11

Väduren

Du söker just nu någon form av bekräftelse eller försäkran då du vill känna dig trygg och veta vart du är på väg. Du har även ett större bekräftelsebehov än annars eller så känner du dig osäker på något.

Det ligger även ett förverkligande för dig och du upplever en känsla av kontroll eller stabilitet, eller så försöker du nå det. Du eller någon annan besitter en auktoritet som visar på en förmåga att genomföra det man tror på. Det är även möjligt att något du har väntat på blir nu bekräftat.

Oxen

Du är mer självständigt just nu. Kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna, går din egen väg och litar till sig själv.

Det kan även vara så att du står i någon utbildning, kurs eller stark utveckling just nu där du söker svar. En period som kan bjuda på stillhet, meditation, yoga eller kontemplentation av något slag. Din energi handlar mer om att gå inåt snarare än utåt så lita på att du finner dina svar inom dig. Du vet bäst vad du behöver och vilket ditt nästa steg är. Det behöver inte innebära att du behöver leva som en eremit eller vara själv utan bara att du söker dina svar själv eller inåt.

Tvillingen

Du gör ett eget val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Den egna viljan är stark och du ger dig inte om du väl har bestämt dig. Har du tidigare kompromissad bort dig själv så är det slut med det nu för under denna period så sätter du dig själv främst i det som är viktigt för dig. Du känner motivation och kraft för att gå efter dina drömmar, mål eller projekt.

Kräftan

Familjen och/eller vänner är i fokus och känns extra betydelsefulla just nu. Du känner även en lycka, harmoni och glädje tillsammans med andra och de kan ske en trevlig sammankomst, tillställning eller en festlighet just nu, det kan även vara så att det är en planering som sker. Om du är involverad i ett familjeföretag eller ett starkt samarbete med personer som står dig nära så får det en positiv betydelse just nu.

Lejonet

Du trivs med dig själv och känner en stark inre kraft och glöd som gör att du tror på dig själv och det du vill. Något eller någon får dig att må bra vilket får dig att känna glädje och positivitet. Din inneboende harmoni gör att det skapas en stark gemenskap och känsla av samhörighet runt dig.

Du får också en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över vilket gör att du nu kommer framåt. Det finns tillit och en stark känsla av att allt hittar sin väg och ordnar sig även om du just nu inte ser vägen eller lösningen.

Jungfrun

Just nu så vet du vad du har vilket känts tryggt men du vill samtidigt komma vidare så du ser över ditt nästa steg inom något som är viktigt för dig. Det kan även vara så att du tvingas att ta ett steg framåt då det du har just nu inte riktigt fungerar på sikt. Du står troligtvis i en valsituation vilket kan innebära att du inte kommer vidare förrän du bestämmer vilket ditt nästa steg ska vara. Något som du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare på eller en ny väg.

Vågen

Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig just nu. Väntar du in ett samtal eller besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation eller upplysning kommer som ger dig en viktig information. Jobbar du med kommunikation i någon form så är det en fördelaktig period.

Skorpionen

En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig extra mycket känslomässigt. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad, intuitiv eller kreativ. Det kan även vara en moder eller du som är omhändertagande.

Det sker även ett möte som sätter i gång känslor eller handlar om känslor. Man ser om och tar hand om andra samt ser över eller bevakar något som känns viktigt.

Skytten

Det finns en ny styrka i dig där du känner mod samt finner din kraft så att du kan förverkligar något du önskat. Eller så tar du tag i något som du vill få klart eller ta till nästa nivå. Att nå dina mål är viktigt och du låter ingenting hindra dig. Detta är en period av förverkligande och att sätta planer i verket. Du använder dina ledaregenskaper och din vilja för att få saker att fungera och bli som du önskar. Det kan även vara så att du går in och styr upp ett arbete eller projekt för att du är den naturliga ledaren som andra vänder sig till. Din styrka är just nu din största tillgång som du använder dig av.

Stenbocken

En kort resa över tid eller distans ligger i fokus, antingen så sker den under denna period eller så planeras eller diskuteras den.

Det är även en tid där du finner svar på något du undrar över samt att du tar tag i något som för dig är viktigt. Det är du som väljer vilket ditt nästa steg ska vara och beslut som ska fattas görs inifrån dig själv snarare än att du påverkas av andra.

Vattumannen

Aktuella områden för dig just nu är utbildning, visdom, andlig och personlig utveckling, kunskap och förståelse. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis är det ett av dem som du fokuserar extra på.

En utbildning, kurs eller mer och högre kunskap ligger också starkt. Även en bok, böcker eller något annat du läser får en betydelse. En period av sökande där man vill förstå meningen med det man håller på med, oavsett om det är en relation, arbete eller andlighet.

Fisken

Kärlek, vänskap och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Även samarbeten och gemenskap med likasinnade är något som du bjuder in till. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg då du inte behöver göra något själv just nu såvida du inte vill det.

Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Har du en relation så känns kärleken extra stark och man håller fast vid varandra.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *