Veckans Astro/Tarot 14-20 aug. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken


Veckans Astro/Tarot 14-20 aug. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka.
Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.

Väduren

Det ligger ett skrivande för dig, eller så kommer ett viktigt skrivet meddelande till dig. Det är också någon grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger dig inspiration, vänskap eller support.

Om du är uppmärksam nu så kan en vägledning eller upplysning komma din väg. Det kommer även någon form av stöd, hjälp eller ett uppslag som du kan dra nytta av. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om.

Oxen

Du renar dig eller rensar på någon nivå vilket gör att du släpper sådant som du känner dig färdig med, eller något som inte längre känns rätt eller aktuellt. En utrensning sker vilket även kan vara kopplat till hälsan.

Du tar hand om dig själv och lyssnar inåt för att känna efter vad du behöver. Du släpper också en känsla av skuld eller dåligt samvete. Eller så pratar du ut med någon.

Tvillingen

Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare eller ge dig ett stöd du behöver. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent, arrangör eller någon form av regissör. Det kan även vara du som tar på dig den rollen.

Det är även något du ska släppa taget om eller låta det vara som det är, forcera inte. Släpp på kontrollen och behovet av att styra och låt universums visa dig lösningen eller vägen, lita till att du ha vägledning.

Kräftan

Du har själv makten nu att genomföra det du önskar eller har startat upp. Lita till dig själv och att du har kraften till att göra de förändringar du behöver. Du har även förmågan att finna den lösningen som är bäst för dig eller situationen du står i.

Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den. Du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra. Det är även viktigt att be on hjälp eller råd om du känner att något behöver klargöras.

Lejonet

Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig vilket gör att du kan vara lite modigare eller vågar göra något som du kanske inte annars skulle ha gjort. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer det. Det kan även vara du som är lite extra omhändertagande just nu.

Du låter dina tankar och känslor påverka lite extra just nu, det kan även ske genom ett kreativt arbete eller intresse. Du låter ditt inre kommer till uttryck. Det är dock viktigt att fokusera på rätt saker för att få något gjort.

Jungfrun

Just nu lägger du fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden. Du är på rätt kurs gällande något vilket ger dig inspiration. Om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund så bygger du nu inför din framtid.

Din skyddsängel vakar över och beskyddar dig, dina barn, eller de som har den rollen i ditt liv, det kan även vara några du har ett ansvar för och ser till att ni är trygga. Du får även vägledning så att du på bästa sätt kan hantera dina relationer samt hur du kan bistå dem på bästa sätt.

Vågen

Du har lyckats! Eller så segrar du. Det kan vara något som du nu lyckas genomföra, väntat på ett tag som ska hända som äntligen sker, eller så når du ett mål. Det innebär en seger, succé eller ett fullbordande för dig.

Någon positiv nyhet, meddelande eller ett svar kommer din väg, kanske på ett lite oväntat sätt. Det kan även vara så att något du väntat eller hoppats på nu sker eller så kommer med ett positivt resultat.

Skorpionen

Nu handlar det om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna vecka. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Det inre går igen i det yttre. Mikrokosmos och makrokosmos.

Det finns en kärlek till dig så öppna upp för att kunna ta emot så kommer du lättare kunna ge i din tur. Gemenskap, samarbete och relationer ligger i fokus och har du en relation så förstärks kärleken. Är du singel och vill träffa någon så är det en bra tid att hålla sig framme. Det kan vara allt från en oskyldig flört till en dejt eller förälskelse som kan ske nu. Det kan även handla om ett samarbete som blir till det bättre.

Skytten

En information kommer din väg. Universum sänder dig en välsignelse eller ett svar på en fråga du tänkt på, undrat över eller frågat efter. Något kommer din väg som får dig att känna tacksamhet. Det kan vara ett svar på något som är viktigt för dig.

Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är och vad man vill. Det finns en tydlighet där man är sann mot sig och andra.

Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig att ta ett steg tillbaka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit.

Stenbocken

Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Du lämnar över även till någon annan som du litar på för hjälp, stöd eller ett beslut. Någon finns för dig som visar vägen och du känner dig trygg med det.

Du hjälper, stödjer, undervisar eller guidar också någon som är yngre än dig eller ett barn.

Vattumannen

Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Gör en lista, visionboard eller skriv ner hur du ska gå framåt och vad du vill attrahera.

Även något nytt föds eller kommer din väg. Det kan vara ett barn, ett djur, en idé, nyhet eller ett projekt. Vad det än är så för det dig framåt mot ett nästa steg. Du är nu på väg mot ett delmål där ett nytt val kommer att göras, eller så tillkommer något till det som redan har kommit i gång.

Fisken

Det finns en känsla som genomsyrar dig som du lägger ner tankar eller engagemang på just nu och det är något du inte kan släppa. Du står också i en lära eller ett övande just nu och för varje dag så blir du allt bättre. Fortsätt framåt så når du ditt mål.

Om du blir besviken eller nedslagen så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt. Du får exakt det du behöver, avsett om det är en lärdom eller en kunskap för att komma vidare i det du står i.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *