Veckans Astro/Tarot 16-22 okt. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

MEDIUMPODDEN goes Play-Tv

Använd vår RABATT-KOD: MDPVOYD23
(50% RABATT första månaden)
Måndagar – 3 AVSNITT 11/9, 9/10, 13/11
Skapa konto på webben: www.voydplay.tv

Väduren

En oväntad händelse kommer din väg, om det är på gott eller ont beror på hur du har hanterat grunden till att detta kommer din väg. Något kommer i gång ordentligt eller så kan det vara flera mindre händelser som påverkar, kanske upplever du det som att du inte får en lugn stund, detta behöver inte nödvändigtvis vara negativt. Behöver du något stöd just nu så kommer det din väg. Du styrs av en kreativ kraft vilket gör detta till en bra period till att låta din inre kraft och kreativitet skina igenom och komma till uttryck.

Oxen

Du fixar det mesta och ser möjligheter lite överallt. Du är en tusenkonstnär som kan trolla med knäna om det behövs och skapa tillgångar och nya lösningar som man tidigare inte varit i kontakt med. Det finns ett andligt växande och man är kontakt med sina förmågor eller med magikern/häxan inom sig.

Man både vet och känner på sig mer och det kommer oftast som en plötslig ingivelse eller inom en insikt. Det är inte ovanligt att man under denna tid börjar utveckla någon spiritualistisk förmåga.

Tvillingen

Något nytt kommer i gång som får dig att uppleva glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet vilket gör att du vågar mer än tidigare. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period.

Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Du eller någon annan kan i värsta fall uppvisa en oansvarig eller barnslig sida.

Kräftan

Du påverkas starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar inåt och vet att det finns två sidor av allt och att allt som glänser inte är guld. Du har en stark förmåga att känna in vad som är rätt och fel för dig och på så sätt kan du finna din väg eller ditt nästa steg.

Det finns även ett starkt stöd gällande kvinnor och/eller större grupper.

Lejonet

På någon nivå så känner du dig ensam eller så upplever du att du står utanför en gemenskap. Det kan även vara så att du känner du dig utesluten eller så ställer du dig själv lite vid sidan om.

Du är även lite velig och vet inte riktigt vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. Motivationen tryter och kanske är det så att du inte vill eller vågar ta ställning just nu även om det är viktigt att du gör det. 


Jungfrun

Du söker en ny väg eller ett nytt alternativ för något som inte längre känns helt rätt. Inte för att lämna det gamla bakom dig, iallafall inte ännu, utan snarare för att komplettera eller bygga upp något nytt vid sidan av det du nu har. Du hoppas att detta nya val ska kunna växa sig starkare på sikt eller ta dig mot nya mer intressanta vägar.

På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning. Hur du en försöker så känns det trögt och stillastående i det som du vill komma framåt med. Du känner inte heller att du får den hjälpen eller stödet du behöver eller förtjänar.

Vågen

Nu är en tid när du får hålla på med något du gillar. Det kan även vara så att du återupptar du något gammalt engagemang, intresse eller en hobby. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete? Eller så har du redan ett arbete som nu går in i en ny fas. Du besitter dolda tillgångar eller talanger som du nu får en chans att vidareutveckla.

Skorpionen

Du tar hand om dig själv och lyssnar inåt för att känna efter vad du behöver. Du släpper en känsla av skuld eller dåligt samvete.

Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig vilket gör att du kan vara lite modigare eller vågar göra något som du kanske inte annars skulle gjort. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den. Det kan även vara du som är lite extra omhändertagande just nu.

Skytten

Du låter dina tankar och känslor påverka lite extra just nu, det kan även ske genom ett kreativt arbete eller intresse. Du låter ditt inre kommer till uttryck. Det är dock viktigt att fokusera på rätt saker för att få något gjort.

Det finns en kärlek till dig så öppna upp för att kunna ta emot så kommer du lättare kunna ge i din tur. Gemenskap, samarbete och relationer ligger i fokus och har du en relation så förstärks kärleken. Är du singel och vill träffa någon så är det en bra tid att hålla sig framme. Det kan vara allt från en oskyldig flört till en dejt eller förälskelse som kan ske nu. Det kan även handla om ett samarbete som blir till det bättre.

Stenbocken

Nu handlar det om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna vecka. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Det inre går igen i det yttre. Mikrokosmos och makrokosmos.

Vattumannen

Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Gör en lista, visionboard eller skriv ner hur du ska gå framåt och vad du vill attrahera.

Det ligger ett skrivande för dig, eller så kommer ett viktigt skrivet meddelande till dig. Det är också någon grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger dig inspiration, vänskap eller support.

Fisken

Något nytt föds eller kommer din väg. Det kan vara ett barn, ett djur, en idé, nyhet eller ett projekt. Vad det än är så för det dig framåt mot ett nästa steg. Du är nu på väg mot ett delmål där ett nytt val kommer att göras, eller så tillkommer något till det som redan har kommit i gång.

Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa. Det som inte tjänar ditt syfte eller inte får dig att må bra säger du nej till. Du sätter dig själv främst.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *