Veckans Astro/Tarot 18-24 dec. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 18-24 dec. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.D
etta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Nu är en tid när du får hålla på med något du gillar. Det kan även vara så att du återupptar du något gammalt engagemang, intresse eller en hobby. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete? Eller så är det redan ett arbete som nu går in i en ny fas. Du besitter dolda tillgångar eller talanger som du nu får en chans att utvecklas.

Oxen

Du känner att något faller på plats och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Du kommer också förbi ett hinder eller något som har stoppat dig vilket får dig att känna en ny tillit inför framtiden eller ditt nästa steg.

Du finner harmoni och balans vilket gör att du upplever en inre frid som tillåter dig att växa i din kraft och styrka. Du har tillgång till ditt rika inre liv vilket öppnar upp för inspiration.

Tvillingen

En förändring sker i arbetet eller i hemmet. Något har inte stått på en stabil grund och därför måste det gamla rämna och lämna plats så att man kan bygga upp något nytt, eller så behöver man göra om och göra rätt. Det kan vara en jobbig process då det kan komma oväntat eller så vägrar man att släppa taget om det gamla. Du måste börja om, välja en ny väg eller riktning oavsett om du vill eller inte. Det kan även innebära att en ny spännande möjlighet öppnas upp.

Kräftan

Något känns som en gåva. Det kommer något positivt din väg som ger dig en utdelning, uppvaktning eller så höjer det ett värde på något sätt. Det kan även handla om ett ekonomiskt tillskott eller röra sig om gåvor, vinster, presenter eller en generös uppvakning.

Lejonet

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret.

Arbetar du med kommunikation så är detta en bra period.

Jungfrun

Du går in i en avslutningsfas för att en förändring måste ske och något nytt ska kunna komma i gång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske. Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt och inte stagnera.

Vågen

Det är en tid för stillhet, lugn, vila eller en välbehövlig paus. Du tar det lite lugnare än vanligt då det är en stark period för meditation, kontemplation, inre frid och att bara vara. Du tar dig tid att lyssna inåt för att komma i kontakt med dina svar och känslor så du får lättare att fatta rätt beslut utifrån dig själv framöver.

Skorpionen

Du backar inte undan utan du står upp för det som känns rätt och riktigt för dig eller någon annan. Detta är en period där du är mer envis än vanligt vilket gör att du kan vara utmanande för din omgivning om de inte följer ditt flöde.

Du lyssnar till dig själv och följer din inre röst.  Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant.

Skytten

Detta är en fertil period vilket innebär att du kan få något att växa med hjälp av ditt personliga engagemang. Du sätter nu ett frö som på sikt kommer att växa till något större.

Något som du antingen tänkte på eller började agera i under våren är nu redo att komma i gång då det hela går in i en ny fas. Nu är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer samt ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund.

Stenbocken

Du har en kraftfull energi nu som visar på att det antingen i stort händer mycket eller så är det inom ett område som det blir full fart. Om du har lagt en bra grund för att något ska komma i gång så sker det på ett positivt sätt nu, och om du har väntat in att något ska ske så händer det äntligen.

Din fysiska kropp känns starkare och det kan bero att du går in i en fas där din kropp aktiveras eller stärks, kanske börjar du träna eller röra på dig.

Vattumannen

Något som skapas eller kommer i gång nu blir når sin kulmen i sommar (juni-aug). Det du väntar på eller önskar dig håller på att ske så forcera inget nu. Du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll.

En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra.

Fisken

Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just nu ditt liv så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *