Veckans Astro/Tarot 20-26 nov. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Veckans Astro/Tarot 20-26 nov. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

NYHET! ⬇️⬇️????????
MEDIUMPODDEN goes Play-Tv
Skapa konto på webben: www.voydplay.tv
Anv. vår RABATT-KOD: MDPVOYD23
(50% RABATT första månaden)

Väduren

Nu är en period som bjuder på en trevlig gemenskap och samkväm i största allmänhet då det finns kärleksfulla känslor och tankar runt dig. Det finns också en stark omtänksamhet i en vänskap som leder till starkare band eller nya insikter. Det kan också ske en festlig tillställning eller så firar man en speciell dag eller händelse. Passionerade möten eller en uppvakning är inte uteslutet så är du singel så är det en bra tid att agera för att träffa någon.

Oxen

En kvinna som är kommunikativ, flexibel, intellektuell med självförtroende påverkar dig just genom att hon är väldigt aktiv och sätter i gång något, eller så sker det en viktig kommunikation.

Det sker även intellektuella och utvecklande mötet som får en betydelse där möjligheter skapas.

Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse gällande arbete, ett projekt eller liknande får också en betydelse. Det finns även en stark gemenskap.

Tvillingen

En positiv boost kommer din väg eftersom du lyckats med något du önskat, eller så upplever du en seger på någon nivå. Du har nått ett mål och känner en stolthet i det du har åstadkommit. Det kan även vara så att du kommer fram till något som du önskar vilket får något viktigt att falla på plats.

Du blir troligtvis bekräftad för det arbete och engagemang du tidigare har lagt ner vilket skapar nya möjligheter för dig att gå framåt i. En positiv fas som innebär att det du har arbetat för nu lönar sig.

Kräftan

Något oväntat sker denna vecka, om det är på gott eller ont beror på hur du har hanterat grunden till det hela.

Något kommer också i gång ordentligt vilket får dig upplever att du inte får en lugn stund, detta behöver inte nödvändigtvis vara negativt utan är kanske vad du behöver. Behöver du något stöd just nu så kommer det din väg.

Du styrs av en kreativ kraft vilket gör detta till en bra period till att låta din inre kraft och kreativitet skina igenom och komma till uttryck.

Lejonet

Ett kärleksfullt eller omtänksamt meddelande, besked, uppskattning eller uppvaktning kommer din väg. Det kan även vara ett positivt besked eller inbjudan till ett personligt eller känslomässigt firande. Även någon älskad person som du inte har hört av på ett tag kan höra av sig.

En kvinna påverkar dig också genom att hon är organiserad och har en stabil planering. Det som kommer från henne är alltid väl genomtänkt och bearbetat. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Människor lyssnar på henne då hon har lätt att lära ut och förmedla kunskap.

Även något möte eller en träff sker som handlar om hemmet, grundning, ekonomi eller stabilitet.

Jungfrun

Det finns ett starkt igångsättande just nu vilket kan bero på att något går från tanke till handling eller manifestation. Du får även mer kraft, ork och energi vilken kan leda till impulsiva eller snabba handlingar. Det kan även komma snabba impulsiva tankar och känslor som sveper dig med utan en tanke bakom.

Ett arbete, projekt eller liknande kommer i gång. Eller så kommer nya tankar och idéer till stånd som gör att ett nästa steg framåt tas.

Vågen

Ett, meddelande eller yttrande kommer din väg som visar på att något nu är igångsatt vilket snart kommer att visa sig eller komma upp till ytan. Det finns en snabb kommunikation både intellektuellt och verbalt vilket skapar nya kontakter och möjligheter. Du har nu chansen att få svar på det som du länge funderat över.

Du fixar det mesta och ser möjligheter lite överallt. Du är en tusenkonstnär som kan trolla med knäna om det behövs och skapa tillgångar och nya lösningar som man tidigare inte varit i kontakt med.

Skorpionen

Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Det är en tid att släppa in nya människor eller energier som höjer din livsupplevelse. Du upplever en inneboende lycka och om du har känt av motgångar innan denna fas så börjar det nu spira ett hopp om förändring.

Du är också färdigt för att gå vidare för nya upplevelser och äventyr. Under december så kommer något som är kopplat till din nuvarande situation att falla ut positivt och börja blomstra.

Skytten

Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig. Något sätts i gång och leder fram till ett nästa steg, svar eller agerande.

Detta är ingen tid när man fastnar utan man använder sig av kommunikationen som ett drivmedel. Väntar du in ett svar så kommer det nu. Speciellt inom arbetet kan kommunikationen vara stark och leda till förändring.

Det finns också en stark energi runt en yngre kvinna eller ett barn som påverkar dig med en förändring eller sin kraftfulla energi.

Stenbocken

Det kan just nu kännas lite rörig. Har du lagt en bra grund så kommer det snarare att kännas lite stressigt och svårt att hinna med än att det är en negativ upplevelse. Hantera situationen på ett stabilt och genomtänkt sätt och låt dig inte stressas upp.

Din energi just nu är lite lägre än vanligt så ta hand om dig och glöm inte att vila. Det kan också vara så att du känner dig mer oengagerad än vanligt och tar ett steg tillbaka. Du kanske vill vara i fred och fokusera på dig och ditt mående eller din väg för att få mer energi.

Vattumannen

Vänner, hemmet, familj samt trygghet och gemenskap är extra viktigt för dig. Även större umgängen och då gärna i grupp där man öppnar upp för gemensamma intressen eller sammankomster är sådant som du lägger din energi på.

Du ha skapat en bra grund och balans som du nu kan bygga vidare på. Om du bekymrar dig för ekonomin, boendet eller en din trygghet så hittar du en lösning nu. Du har alla möjligheter att skapa de resurser som du behöver.

Fisken

Du lägger just nu ner mycket energi på något som kommer att ge en utdelning lite längre fram i tiden så ha tålamod. Du står stark och motiverad i din kraft och är beredd att jobba för långsiktiga resultat.  Det är en tid för extra insatser eller engagemang på någon nivå och beroende på vart du står i ditt liv så kan det handla om ditt arbete, kärleksliv, relationer, hemmet eller ditt fritidsliv.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *