Veckans Astro/Tarot 21-27 aug. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 21-27 aug. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.D
etta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Du renar ditt sinne och släpper en negativ tanke eller känsla som du sitter fast i. Du går igenom slags en reningsprocess kroppsligt, själsligt, känslomässigt, hälsomässigt eller gällande kosten vilket innebär att du släpper något som du känner dig färdig med för att starta om på ny fräsch kula.

Du oroar dig för något just nu som du inte har någon anledning att oroa dig över. Du ser inte helt tydligt vart vägen du går på kommer att leda di, så ha tillit till att du är på rätt väg även om du känner dig osäker. Du är just nu omhändertagen på någon nivå även om du inte är medveten om det.

Oxen

En tanke, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig just nu. Det är även något som ligger i ditt fokus som på något plan redan är uppstartat, redan har hänt eller så repeterar sig från det förflutna. Det är inte säkert att du ser detta just nu eftersom det kan ta ett tag innan det synliggörs.

Du är just nu en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig. Med rätt inställning kan du komma långt just nu. Det är upp till dig och ingen tid då du kan förvänta dig att någon annan ska göra jobbet åt dig.

Tvillingen

Något blir nu klart och du gör ett avslut för att kunna gå vidare in i något nytt. Detta kan vara en process du stått i ett tag men nu först lossnar det vilket gör att det sker nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt, segt och ibland smärtsamt innan du kommer vidare. Förändring kommer att komma antingen du bjuder in den eller inte.

Kräftan

Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för då allt kommer att gå bra och finna sin lösning. Du vill helst ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men nu krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej.

Du har inte översikt över alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation så lita på att du har skapat en bra grund för det hela att växa ur. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet och inget som du nu kan påverka.

Lejonet

Detta är en period där du är mer fokuserad och målmedveten än vanligt. Genom ditt starka fokus och engagemang så har du förmågan att sätta nya mål som du har möjlighet att nå. Du imponerar med din kraft och envishet vilket gör att omgivningen tror på det du gör. Om du bestämmer dig för något just nu så finns det ingenting som kan hindra dig.

En kvinnlig gemenskap och att vara i kontakt med sin kvinnlighet eller feminina sida är viktiga teman just nu. Din intuition och förmåga att känna in vad som känns rätt är starkare och dina andliga gåvor är i en utvecklingsfas. Du påverkas även av det vackra, skönhet, njutning eller ytlighet på någon nivå. Det finns även ett viktigt lärande för dig och du förstår något på ett djupare plan.

Jungfrun

Du är klok, vis och insiktsfull. Du är inne i en fas som där din inre visdom tar plats och vägleder i den yttre världen. Erfarenheter du under lång tid har samlat på dig kommer nu till uttryck. Du vet själv vad du behöver göra för att komma framåt så lyssna inåt för vägledning.

Något ligger i fokus som manifesterar sig eller slår ut i blom till våren 2024 (mars-maj). Du lägget nu en grund för det som ska komma sen. Ett projekt, arbete, en hobby eller en relation som du kommer att lägga ner en hel del engagemang på framöver tar nu sin början eller finner en ny väg.

Vågen

Du kommer nu att lämna en situation som inte längre gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något eller någon och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Har du under en längre tid velat lämna något eller någon så får du nu kraften att göra det.

Du är mer självständigt just vilket innebär att inte behöver andra som bekräftar dig. Du står stark och trygg i din kraft vilket du kan använda dig av i ditt arbete. Det är också en fas där du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med. Det kan också vara så att du just nu har ett behov av att dra dig lite undan då du kan känna dig överväldigad av den yttre världen.

Skorpionen

Du är nu färdig med något eller någon som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig ett tag så släpper det nu åtminstone till en större del. Det kan även handla om att du har haft begränsningar gällande dina resurser som nu får en bättre balans.

Försök inte forcera något just nu då det inte kommer att fungera. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du möter dessutom på mindre motstånd än du förväntat dig.

Skytten

Du befinner dig på en speciell kraftplats där du kan utöva en magisk ritual eller finna kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig där du lägger fokus på att miljön du befinner dig i oavsett om det är på jobbet eller hemma ska ge en skön upplevelse och positiv energi. Det kan även vara så att du besöker en helig, renande eller kreativ plats.

Nya möjligheter sker i arbetet. Det måste inte vara ditt arbete det gäller utan det kan även vara en partners arbete som du påverkas av om du är i en relation. Det kan även vara en ny idé eller ett större projekt som skiftar på ett positivt sätt.

Stenbocken

Du har just nu mer mod, våghalsighet eller äventyrslystnad än tidigare. Du vågar något eller tar en risk som kanske förvånar både dig och andra men det känns som det rätta att göra. Stagnerad energi försvinner och du bjuder in till nya vägar. Du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och önskar och agerar framåt.

Något nytt startar upp vilket kan vara en utbildning, kurs, hobby, intresse, arbete eller ett projekt. Det gamla håller sakta på att transformeras så att nya möjligheter ska kunna växa fram, antingen för att du har släppt något eller för att du har skapat en ny möjlighet i något sedan tidigare. Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu då konsekvenser kommer senare.

Vattumannen

Du är just nu tillräckligt stark och ihärdig för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på din kraft och ha tillit till dig själv då du är starkare än du tror. Upplever du att du har ett hinder som står vägen för dig just nu så kommer du att överkomma det, ge det bara lite tid, tålamod och arbete så kommer du att upptäcka att det inte var så svårt som du trodde.

Fisken

Du har en känslighet som gör att du öppnar upp för att ta emot av andra, vilket även gör att du själv kan ge tillbaka. Du lyssnar på dig själv så att du ska veta vad du ska göra eller hantera en situation. Du ska i detta vara försiktig så att du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om de är bra eller dåliga du kan annars lätt bli överväldigad av andras känslor vilket får dig att tappa energi. Det är viktigt att du kan separerar andras känslor från dina egna.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *