Veckans Astro/Tarot 24-30 april. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 24-30 april. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) kommer din väg. Du kan även just nu få en direktkontakt med naturen, dess grödor, växtlighet, blommor, djur eller så sker en utomhusvistelse som känns stark. Det finns även ett behov av att omge sig med växter eller blommor oavsett om de är riktiga, konstgjorda eller som mönster.

Just nu så är det fokus på ett firande. Det kan vara en födelsedagsfest, jubileum, familjehögtid, tillställning eller liknande. Det behöver inte vara så att det sker just nu utan det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked som kommer och berättar om att det ska ske. Det kan även vara så att något som händer under detta firande få en betydelse i förlängningen för dig eller någon närstående.

Oxen

Du backar inte undan utan du står upp för det som känns rätt och riktigt för dig eller någon annan. Du lyssnar på dig själv och följer din inre röst. Detta är en period där du är mer envis än vanligt vilket gör att du kan vara utmanande för din omgivning. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant.

Något som skapas eller kommer i gång nu blir når sin kulmen i sommar (juni-aug). Du lägger nu en grund för framtida äventyr eller en ledighet då du ser fram emot att få mer tid med dem som står dig närmast. En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra.

Tvillingen

Det ligger något beslut, avtal eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. Rättvisa och/eller att väga för och i mot är sådant som är viktigt för att få bra resultat. Man hanterar även något eller någon på ett rättvist och schysst sätt.

En kvinnlig gemenskap och att vara i kontakt med sin kvinnlighet eller feminina sida är viktiga teman just nu. Din intuition och förmåga att känna in vad som känns rätt är starkare och dina andliga gåvor är i en utvecklingsfas. Du påverkas även av det vackra, skönhet, njutning eller ytlighet på någon nivå. Kanske lägger du extra fokus på dig själv och ditt yttre eller så är det ditt hem eller något annat i din omgivning som du snyggar till eller förskönar. Det finns även ett viktigt lärande för dig och du förstår något på ett djupare plan.

Kräftan

Det ligger en resa i fokus som kan vara kort eller lång i antingen tid eller avstånd. Resan kan vara din men det kan även vara någon närstående som påverkar dig genom sin resa. Det kan även vara så att ni åker tillsammans. Det måste inte vara så att resan sker exakt nu då det även kan handla om att man planerar för den, eller går i tankar om en resa.

Det finns en sann kärlek och gemenskap för dig och just nu får du tillbaka det du ger ut. Du öppnar upp ditt hjärta och känner en stark samhörighet. Det kan även handla om ett starkt samarbete eller ett kompanjonskap som utvecklas. Att göra saker tillsammans med andra är extra gynnsamt just nu.

Lejonet

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret.

Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just nu ditt liv så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi.

Jungfrun

Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu då samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Har du en fast relation så stärks banden och man sätter relationen i fokus. Även positiva känslor i familjen kan utvecklas åt något håll. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Öppna upp ditt hjärta för kärlek eller ett nytt möte.

Du får tillgång till lärdomar och insikter som kommer via en klok och andligt utvecklad kvinna som delar med sig av sina kunskaper och inneboende resurser, det kan även du själv som är den som delar med dig till andra. Du står i något lärande eller så är det du själv som lär ut. En tid för utveckling när man antingen kan höja sin spirituella förmåga eller förmåga till helande.

Vågen

Du och de du älskar är inne i en trygg fas där ni har beskydd och trygghet. Även om det känns tufft just nu så finns det en uppackning och du behöver inte möta det jobbiga själv då det finns någon eller några där för dig. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

Du befinner dig också på en speciell kraftplats där du kan utöva en magisk ritual eller finna kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig, där du lägger fokus på att miljön du befinner dig i oavsett om det är på jobbet eller hemma ska ge en skön upplevelse och positiv energi. Det kan även vara så att du besöker en helig, renande eller kreativ plats.

Skorpionen

Detta är en fertil period vilket innebär att du kan få något att växa med hjälp av ditt personliga engagemang. Du sätter nu ett frö som på sikt kommer att växa till något större. Något som du antingen tänkte på eller började agera i under mars månad är nu redo att komma i gång, det hela går nu in i en ny fas då det är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer samt ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund.

Detta är en period där du är mer fokuserad och målmedveten än vanligt. Genom ditt starka fokus och engagemang så har du förmågan att sätta nya mål som du har möjlighet att nå. Du imponerar med din kraft och envishet vilket gör att omgivningen tror på det du gör. Om du bestämmer dig för något just nu så finns det ingenting som kan hindra dig.

Skytten

Något håller på att ske men du får ha lite tålamod då projektet/engagemanget tidsmässigt tar ca 9-10 månader. Låt det ta den tid som det behöver eftersom det måste finslipas och gås igenom i flera led eller processer längst med vägen innan det är klart. Det kan även vara så att du påverkas av en födelse, graviditet eller en gravid kvinna på någon nivå. Det kan även vara en gammal graviditet som aktualiseras eller pratas om.

Du kommer nu även att lämna en situation som inte längre gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något eller någon och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Har du under en längre tid velat lämna något eller någon så får du nu kraften att göra det.

Stenbocken

En intressant eller spännande möjlighet dyker upp vilket leder till att en ny dörr öppnas upp för dig. Du har även själv förmågan att skapa möjligheter i ditt liv vilket ger ett positivt resultat på sikt. En tid att ta tag i det som ska göras så att man kommer vidare.

Du visar nu prov på en ny styrka, våghalsighet, äventyrlighet eller mod vilket ger dig kraft framåt att göra de förändringar eller fatta de beslut som du behöver. Du tar en även en risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenserna. Det handlar om att våga för att vinna och nu är tiden för dig att våga ha tillit till att du har de resurserna du behöver för att hantera en utmanande situation.

Vattumannen

En yngre kvinna, dotter, ett barn eller ett ungt djur påverkar dig på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn som gör sig påminda, eller så är det en flicka från barndomen eller när du var yngre som dyker upp fysiskt eller i tanken.

Vatten får på någon nivå en betydelse för dig. Det kan bero på att en plats, en tanke eller ett samtalsämne kommer upp som handlar om eller involverar vatten. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du dit nu. Att meditera eller slappna av och ladda dina batterier vid vatten hjälper dig om du önskar bättre balans. Det kan även vara en person som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) som finns där för dig eller gör sig påmind.

Fisken

Du känner en passion för någon eller något. Detta gör att du går in i något du verkligen tror på eller brinner för. Du är även ärlig mot dig själv och andra med vad du verkligen vill vilket får dig att följa ditt hjärta.  

Något blir nu dessutom klart och du gör ett avslut för att kunna gå vidare in i något nytt. Detta kan vara en process du stått i ett tag och nu först lossnar det vilket gör att det sker nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt, segt och ibland smärtsamt innan du kommer vidare. Förändring kommer att komma antingen du bjuder in den eller inte.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *