Veckans Astro/Tarot 26dec – 1jan Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Veckans Astro/Tarot 26dec – 1jan Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka.
Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Frihet är en stark energi just nu och om du har du haft det jobbigt eller känt dig begränsad så kommer du nu förbi problemen eller hindren vilket ger en ny tillit och inre harmoni. En lättnad infinner sig och du börjar se möjligheter som ligger runt dig. Längre resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig. Det kan vara så att du åker, planerar eller så är det något du starkt tänker på. Det kan även gälla kontakter eller handel med utlandet. 

Oxen

Vänner, gemenskap, hemmet, familj samt trygghet och gemenskap är extra viktigt för dig. Även större umgängen och då gärna i grupp där man öppnar upp för gemensamma intressen eller sammankomster är sådant som du lägger din energi på. Du ha skapat en bra grund och balans som du nu kan bygga vidare på. Om du bekymrar dig för ekonomin, boendet eller din trygghet så hittar du en lösning nu. Du har alla möjligheter att skapa de resurser som du behöver.

Tvillingen

Energierna ligger starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Det finns en ny trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig mer om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning, något ekonomiskt besked eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu.

Kräftan

En förändring sker vilket kan innebära en flytt eller ett nytt arbete om det ligger i linje med var du står i livet. Förändringen innebär att något inte har stått på en stabil grund och därför måste det gamla rämna och lämna plats så att man ska kunna bygga upp något nytt eller så behöver man göra om och göra rätt. Detta kan vara en smärtsam process då det komma oväntat eller så vägrar man att släppa taget. Du måste börja om, välja en ny väg eller riktning oavsett om du vill eller inte.

Det är något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som nu släpper. Det kan även vara dåliga energier från omgivningen som du säger nej till. Rädslor gynnar dig inte utan skapar bara mer oro.

Lejonet

Du känner att något faller på plats och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Du kommer förbi ett hinder eller något som har stoppat dig vilket får dig att känna en ny tillit inför framtiden eller ditt nästa steg eller den process du står i. Du finner harmoni och balans vilket gör att du upplever en inre frid som tillåter dig att växa i din kraft och styrka. Du har tillgång till ditt inre liv.

Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke.

Jungfrun

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sitt slutskede, du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod eftersom du har lite som måste ses över eller avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Du går från en fas till en annan.

Du har själv makten nu att genomföra det du önskar eller har startat upp. Lita till dig själv och att du har kraften till att göra de förändringar du behöver. Du har även förmågan att finna den lösningen som är bäst för dig eller situationen du står i.

Vågen

Det är lite svårt att komma i gång med något man önskar vilket kan bero på att du känner dålig ork eller en begränsning som kommer inifrån dig själv eller från omgivningen. Kanske har någon lagt locket på och skapat distans, eller så tar något tid att lösa eller ordna. Tänk även på magen och var rädd om den då stressen gärna sätter sig där. Ekonomin eller tryggheten kan kännas ansträngd eller så har du inte råd som du önskar. Nu är en tid att vara ekonomisk och inte göra några större utsvävningar då pengarna kan behövas till något annat eller något bättre längre fram.

Nu lägger du ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt. Inse när du är färdig, annars finns det en risk för att du aldrig blir klar eller så överarbetar det hela. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion.

Skorpionen

En kvinna påverkar dig med snabba eller starka ageranden som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller företagsam. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Det sker även betydelsefulla möten gällande ageranden, arbete, projekt eller beslut.

Det ligger starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig.

Skytten

Just nu så är du lite velig och du vet inte riktigt vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. Motivationen tryter och kanske är det så att du inte vill eller vågar ta ställning just nu även om det är viktigt att du gör det.

Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa. Det som inte tjänar ditt syfte eller inte får dig att må bra säger du nej till. Du sätter dig själv främst.

Stenbocken

En kvinna påverkar dig med snabba eller starka ageranden som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller företagsam. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera.

Det sker även betydelsefulla möten gällande ageranden, arbete, projekt eller beslut.

Du upplever en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka.

Vattumannen

Familjen och/eller vänner är i fokus och känns extra betydelsefulla just nu. Du känner även en lycka, harmoni och glädje tillsammans med andra och de kan ske en trevlig sammankomst, tillställning eller en festlighet just nu, det kan även vara så att det är en planering som sker.

Om du är involverad i ett familjeföretag eller ett starkt samarbete med personer som står dig nära så får det en speciell betydelse just nu.

Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Fisken

Det finns en kärlek till dig så öppna upp för att kunna ta emot så kommer du lättare kunna ge i din tur. Gemenskap, samarbete och relationer ligger i fokus och har du en relation så förstärks kärleken. Är du singel och vill träffa någon så är det en bra tid att hålla sig framme. Det kan vara allt från en oskyldig flört till en dejt eller förälskelse som kan ske nu. Det kan även handla om ett samarbete som blir till det bättre.

Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att skapa.

Kram och Namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot 26dec – 1jan Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

  1. Är tvilling, asc jungfru, med måntecken vågen. Måntecknet ÄR precis vad som står på nu & vart jag idag står….med otor och motarbetning från myndig, som helt utan anledning/ belägg, satt mig i skiten, för att prata i klartext! Men asc är det jag hoppas på, för det är dit jag “ska” färdas. / Så de skulle kunna vara skrivna direkt till mig. Nu är det att hoppas mina böner om HJÄLP att vindarna vänder, så jag kan få lägga allt detta mörker bakom mig, före jag helt enkelt inte klarar mer, detta har pågått i år. …..ska göra ärkeängel..2023/ efter jag skrivit klart en överklagan ….Som jag inte orkar/ vill, blir helt slut o låta tårarna flöda igen (i ilska) med. Det är så sjukt, allt som inträffat/ inträffar, så man kan inte ens tro att det är sant…..sitter i ett rent helvete…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *