Veckans Astro/Tarot 27nov – 3dec. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

NYHET! ⬇️⬇️
MEDIUMPODDEN goes Play-Tv
Skapa konto på webben: www.voydplay.tv
Anv. vår RABATT-KOD: MDPVOYD23
(50% RABATT första månaden)

Väduren

Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Sådant som är i fokus är tankar, drömmar, skapande, skrivande, böcker, läsande eller något som du varit omedveten om som nu kommer upp till ytan.

Även intuitionen är stark och du lyssnar in din omgivning för att hitta din plats samt ta reda på vad som är viktigt för dig. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart eller hittar sin form förrän om cirka 1 år. Troligast är det något som först då presenteras eller ser offentlighetens ljus eftersom det nu är mer i tanke eller planeringsstadiet.

Oxen

Snabba förändringar eller ageranden sker nu och det kan handla om ett nytt arbete, projekt eller en bostad för dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för arbetsresor eller handel via internet.

Detta är ingen tid för vila eller att luta sig tillbaka för att man är med där det händer, och kan många gånger vara den som skapar rörelse, engagemang eller händelser. Det är full fart och kraft framåt.

Tvillingen

Just nu så upplever du någon form av känslomässig konflikt som skapar en osäkerhet inom dig eller i en relation.

Du vet inte riktigt hur du ska gå vidare eller vilket ditt nästa steg ska bli. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ för något som inte längre känns helt rätt. Inte för att lämna det gamla bakom dig, iallafall inte ännu, utan snarare för att komplettera eller bygga upp något nytt vid sidan av det du nu har. Du hoppas att detta nya val ska kunna växa sig starkare på sikt eller ta dig mot nya mer intressanta vägar.

Kräftan

På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning. Hur du en försöker så känns det trögt och stillastående i det som du vill komma framåt med. Du känner inte heller att du får den hjälpen eller stödet du behöver eller förtjänar.

På någon nivå så skapar du också en ny grund som är stabilare och säkrare än den du hade tidigare, vilket ger både trygghet och något att bygga utifrån. Det finns planer och beslut som kan sättas i verket eftersom du har resurser att använda dig av. Detta är en materiell fas så du kan införskaffa något du behöver eller använda dig av dina tillgångar på ett framgångsrikt sätt.

Lejonet

Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan vilket kan röra arbetet eller arbetsplatsen.

Du måste också ta tag i din planering då det är upp till dig att se till att din grund är stabil och att du går framåt med rätt förutsättningar. Du behöver själv ta kontrollen och se över dina möjligheter.

Det är också en fördelaktig tid för att ta lån, göra bankbyte eller liknande.

Jungfrun

Detta är ingen tid där du startar upp något nytt utan du fortsätter i stället framåt i det som du redan har kommit i gång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Du byter inte heller ut något eller gör en helt ny start utan du använder den erfarenheten och kunskapen du redan har för att komma vidare. Om du behöver hjälp eller ett stöd för att komma framåt så finns det här för dig nu, det kan även innebära ett samarbete.

Vågen

Ett avtal, kontrakt, beslut eller en överenskommelse sker eller planeras nu. Något bestäms som får en betydelse på sikt. Det finns även ett behov av att uttrycka sig i tal eller skrift.

Även en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell påverkar dig eller ditt arbete. Han kan även vara involverad med IT eller någon annan form av kommunikation. Det kan även vara du själv som är i den energin om du är en man.

Skorpionen

Du känner oro eller så lider du av inre konflikter som gör det svårt för dig att våga, tro eller bjuda in. Kanske känner du att du inte räcker till eller så handlar det om en känsla av utanförskap då du inte får vara med eller vara delaktig.

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sitt slutskede, du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod eftersom du har lite som måste ses över eller avslutas först.

Skytten

En kvinna som är kommunikativ, flexibel, intellektuell och med självförtroende påverkar dig just genom att hon är väldigt aktiv och sätter i gång något, eller så sker det en viktig kommunikation.

Det finns även intellektuella och utvecklande mötet som får en betydelse då möjligheter skapas.

Stenbocken

Kärlek, familj, gemenskap och att följa sitt hjärta är sådan som du lägger energi på. Det finns även kärlek, support och omtänksamhet runt dig. Du känner en harmoni och helhet med dig själv likväl som med andra. Det existerar också fina samarbeten eller möten som tar dig framåt.

Har du en relation så tillkommer det mer känslor och kärlek i den. Är du singel så finns det möjligheter till en positiv dejt, möten, kontakter eller flirtar som går i kärlekens tecken.

Vattumannen

En utbildning, kurs eller en social samvaro engagerar dig just nu. Kanske befinner du dig i centrum på något sätt där fokus eller ljus hamnar på dig, det kan även vara så att du står på scen eller har en framskjutande roll. Vill du synas så är detta ett bra tillfälle att ta chansen att försöka skina lite extra. Det kan till och med vara så att du är stjärnan som blickarna riktas mot eftersom du visar vad du kan och vilka resurser du sitter inne med. Det kan också vara så att du satsar på din personliga utveckling för att du känner en dragning till att utvecklas och att växa.

Fisken

Det kommer någon extra tillgång din väg, det kan vara ekonomiskt eller något annat positivt som bidrar till din trygghet.

Det sker även någon form av förnyelse för dig just nu då något oväntat sker som bjuder på nya resurser, möjligheter eller en ny stabilitet och trygghet. Det kan även visa på en vidareutveckling av något du redan påbörjat, eller så innebär det att du planerar eller går en kurs eller utbildning. 

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *