Veckans Astro/Tarot 28aug-3sep. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 28aug-3sep. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Du lägger nu en grund som står under utveckling ett tag framöver. Ha inte bråttom och stressa på något utan låt det ta den tid som det krävs för att hitta de bästa alternativen och lösningarna så att grunden blir stabil.

Du är mer social än vanligt vilket leder dig till grupper av människor eller en social gemenskap. Du har suttit inne för mycket eller hållit dig för dig själv, kanske för att du har haft mycket att göra eller så har du helt enkelt haft behov av att vara själv. Men nu förändras något och du kommer ut och rör på dig mer, det är dags att kliva fram eller ut. Är det så att du fortfarande inte har behov av människor så kan det vara så att du behöver komma ut i naturen eller ta ledigt och lämna ditt hem eller jobb.

Oxen

Något håller på att blir klart men du får ha lite tålamod. Låt det ta den tiden som det behöver eftersom det måste finslipas och gås igenom i flera olika led eller processer längst med vägen innan det är klart. Det kan även vara så att du påverkas av en födelse, graviditet eller en gravid kvinna på någon nivå. Det kan även vara en gammal graviditet som aktualiseras eller pratas om.

Tvillingen

Du går in i en avslutningsfas för att en förändring måste ske och något nytt ska kunna komma igång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske. Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt inte stagnera.

Kräftan

En positiv uppvaktning kommer din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl. Det kan även vara du själv som uppvaktar någon för dig betydelsefull person. Djur, natur och växter också är viktigt för dig och du befinner dig gärna i en sådan miljö då den stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier.

En intressant eller spännande möjlighet dyker upp vilket leder till att en ny dörr öppnas upp för dig. Du har även själv förmågan att skapa möjligheter i ditt liv vilket ger ett positivt resultat på sikt. En tid att ta tag i det som ska göras så att man kommer vidare.

Lejonet

Du lägger nu en grund för framtida äventyr eller ledigheter då du ser fram emot att få mer tid med dem som står dig närmast. En möjlighet skapa som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra.

Det ligger något beslut, avtal, kontrakt eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. Rättvisa och/eller att väga för och i mot är sådant som är viktigt för att få bra resultat. Man hanterar något eller någon på ett rättvist och schysst sätt.

Jungfrun

Det är en tid för stillhet, lugn, vila eller en välbehövlig paus. Du tar det lite lugnare än vanligt då det är en stark period för meditation, kontemplation, inre frid och att bara vara. Du tar dig tid att lyssna inåt för att komma i kontakt med dina svar och känslor så du får lättare att fatta rätt beslut utifrån dig själv framöver.

Förvänta dig ett litet mirakel då något både oväntat och positivt kommer din väg just nu. Det finns ett överflöd av kärlek, resurser eller så kan det vara ett positivt meddelande som kommer din väg så var redo att ta emot. Det kan vara så att detta mirakel kommer in i ditt liv nu men du märker inte resultatet av det förrän lite längre fram.

Vågen

En pålitlig, omhändertagande och stödjande kvinna får en större betydelse för dig. Det kan även vara du själv som intar den rollen och ställer upp för andra. Du är jordad, stabil och trygg och står stadigt med fötterna i marken vilket gör att du tydligt ser vad som behöver göras. Man känner och arbetar även för moder jords bästa. Naturen kan få en större betydelse för dig nu.

Skorpionen

Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just nu ditt liv så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi.

Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) kommer din väg. Du kan även just nu få en direktkontakt med naturen, dess grödor, växtlighet, blommor, djur eller så sker en utomhusvistelse som känns stark.

Skytten

Du backar inte undan utan du står upp för det som känns rätt och riktigt för dig eller någon annan. Du lyssnar på dig själv och följer din inre röst. Detta är en period där du är mer envis än vanligt vilket gör att du kan vara utmanande för din omgivning. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant.

Du känner en passion vilket gör att du går in i något du verkligen tror på eller brinner för. Du är även ärlig mot dig själv med vad du verkligen vill och vad du känner vilket får dig att följa ditt hjärta.

Stenbocken

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret.

Det finns också en förlåtelse som behöver ske, antingen till dig själv eller så handlar det om någon annan. Lägg åt sidan gamla oförrätter och försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, då det gynnar dig bäst. Rannsaka ditt hjärta och sluta bära om kring på känslor som inte gynnar din utveckling.

Vattumannen

Något ligger nu rätt i tiden för dig eller något som du är engagerad inom. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt i gång manifesterar sig äntligen. Det kan även vara så att det nu är rätt tid för dig att ta ett kliv framåt eller mot ett nytt mål.

Du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll.

Du går nu in i en lugnare rytm vilket kan innebära att en vila eller en paus ligger i fokus. Det kan vara så att du har haft mycket att stå i och att du nu behöver lyssna på både din kropp och själ och ge den vad den behöver

Fisken

Detta är en fertil period vilket innebär att du kan få något att växa med hjälp av ditt personliga engagemang. Du sätter nu ett frö som på sikt kommer att växa till något större. Något som du antingen tänkte på eller började agera i under mars månad är nu redo att komma i gång, det hela går nu in i en ny fas då det är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer samt ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund.

Det bästa du kan göra för dig själv just nu är att be om det du vill ha, låt inga rädslor stå i vägen för dina önskningar eller beslut. Du tar tag i något så att det sätts i rörelse. Om du inte själv agerar så kommer inte energin igång så låt andra förstå vad du vill eller behöver.

Kram och Namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot 28aug-3sep. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *