Veckans Astro/Tarot 29 maj – 4 juni. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 29 maj – 4 juni. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Det kommer någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill. Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa. Det som inte tjänar ditt syfte eller inte får dig att må bra säger du nej till. Du sätter dig själv främst.

Något eller någon får dig att känna större självförtroende eller tillfredställelse med dig själv. Energier som är i fokus just nu är styrka och kreativitet. Du vänder dig till någon eller något som ger dig mod och tro på dig själv. Du ser vad du behöver göra för att nå ditt mål.

Oxen

Ett resultat eller svar kommer nu och det är till din fördel, eller så är det en positiv utkomst av något igångsatt. Det du startar upp nu har du stora förutsättningar att lyckas med så lyssna inåt och följ din inre vägledning.

Det är något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som nu släpper. Det kan även vara dåliga energier från omgivningen som du säger nej till. Rädslor gynnar dig inte utan skapar bara mer oro.

Tvillingen

Skrivande, författande, journalskrivande eller att skriva brev eller mail ligger i fokus. Det är något som kommer till uttryck som förmedlas vidare. Det kan ske nu eller så skapar man inför framtiden. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift.

Det finns någon i din omgivning som kan hjälpa dig på något sätt. Våga be om hjälp eller råd. Tro och att ha tillit är viktigt just nu.  

Något positivt sker som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra.

Kräftan

Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke.

En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Det är även något som ligger i ditt fokus som på något plan redan är uppstartat, redan har hänt eller så repeterar det sig från det förflutna.

Du ska inte vara så hård mot dig själv då du inte gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du eller någon annan inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars. Att vara förlåtande gynnar dig eller situationen bäst.

Lejonet

En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter som löser ett problem eller en situation.

Just nu fokuserar du på en prioritering där du känner att du behöver göra något i rätt ordning och engagerar dig i det som känns viktigt. Du låter dig inte distraheras utav andras åsikter eller tankar utan du vet bäst själv när det gäller dina val och vägar. Du gör någon form att ”to-do-list” i tanken eller så sätter du den på pränt.

Du renar även ditt sinne och släpper en negativ tanke eller känsla om något eller någon från ditt förflutna som du sitter fast i.

Jungfrun

Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt ligger framför dig. Du är dessutom engagerad i att själv påverka något så att du får den utkomsten du önskar. Du agerar i vald riktning för att komma framåt. Du ser också ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket hjälper dig framåt.

Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare med hjälp av någon av dessa medier just nu. Det kan även vara ett jobb, en kontakt eller information som kommer den vägen.

Vågen

Det är något du ska släppa taget om eller låta det vara sam det är. Släpp på kontrollen och behovet av att styra och låt universums visa dig lösningen eller vägen, lita till att du har vägledning.

Du renar dig eller rensar på någon nivå vilket gör att du släpper sådant som du känner dig färdig med, eller något som inte längre känns rätt eller aktuellt. En utrensning sker vilket även kan vara kopplat till hälsan.

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus.

Skorpionen

Du går framåt i det du vill utan att lyssna på några rädslor då du är modig, orädd och sann mot dig själv. Andra kan uppleva dig som våghalsig eller att du gör något för dem oväntat.

Om du är uppmärksam nu så kan en vägledning eller upplysning komma din väg. Det kommer även någon form av stöd, hjälp eller ett uppslag som du kan dra nytta av. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om.

Nya energier ligger runt ditt arbete eller ett projekt som du är engagerade i. Något skiftar på ett positivt eller intressant sätt och för dig framåt mot en ny utmaning eller ett nytt mål. Vill du ha ett nytt arbete, ny karriär, nya arbetsuppgifter eller komma igång med ett projekt så är detta en bra tid att ta itu med det då du just nu har förmågan att skapa möjligheter och få gehör för dina önskningar.

Skytten

Idéerna och tankarna som kommer din väg just nu är din andliga vägledares svar på dina böner eller frågor så ta dem på allvar. Så var uppmärksam på tecken och händelser som vägleder dig framåt. En bra period att söka svar genom meditation eller kanalisering.

Någon finns där för hjälp eller beskydd till dig eller någon du älskar. Ha tillit så att du kan fortsätta att fokusera på det som är viktigt för dig. Du får även hjälp att bli hälsosammare om du önskar det.

Stenbocken

Om du blir besviken eller nedslagen så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt. Du får exakt det du behöver, avsett om det är en lärdom eller en kunskap för att komma vidare i det du står i.

En positiv uppvaktning kommer också din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl. Det kan även vara du själv som uppvaktar någon för dig betydelsefull person. Djur, natur och växter också är viktigt för dig och du befinner dig gärna i en sådan miljö då den stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier.

Vattumannen

Något kreativt manifesterar sig igenom dig. Ha tillit och självförtroende, du klarar det du vill göra. Detta kan vara en mycket kreativ period för dig om du litar till dig själv och din förmåga.

Du är mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer, eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Låt dig inte dräneras på din energi.

Du går in i en avslutningsfas inom något för att en förändring måste ske och något nytt ska kunna komma igång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske. Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt och inte stagnera.

Fisken

Du upplever en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka.

Du ser inte helt tydligt vart vägen du går på kommer att leda dig så ha tillit till att du är på rätt väg även om du känner dig osäker. Du är just nu omhändertagen på någon nivå även om du inte är medveten om det.

Du har just nu mer mod, våghalsighet eller äventyrslystnad än tidigare. Du vågar något eller tar en risk som kanske förvånar både dig och andra men det känns som det rätta att göra. Stagnerad energi försvinner och du bjuder in till nya vägar. Du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och önskar och agerar framåt.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *