Veckans Astro/Tarot 4-10 dec. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

NYHET! ????????
MEDIUMPODDEN goes Play-Tv
Skapa konto på webben: www.voydplay.tv
Anv. vår RABATT-KOD: MDPVOYD23
(50% RABATT första månaden)

Väduren

Du har nu mer tur och flyt än du haft tidigare och du upplever att får vägledning framåt och att hjulen rullar åt rätt håll. Även något som du önskar eller hoppas på kommer enklare din väg än vad du förväntat dig och det beror på att du har lagt en bra grund tidigare som nu ger utdelning. Denna fas blir bättre än den förra och du känner att det öppnar upp sig för dig med fler möjligheter och chanser.

Oxen

Under denna period så avvaktar du med något eller någon, det kan även vara så att du ligger lite lågt, håller dig undan, tvekar eller så tvingas du in i en väntan. Så du behöver ha tålamod med dig själv eller situationen. Känslomässigt så tar du inga stora steg utan du drar dig troligast lite undan och kanske vill du inte heller känna eller engagera dig just nu. Det kan även vara så att du möter den energin utifrån, det kan vara någon annan som backar undan. Du eller någon behöver troligast få vara lite i fred och därför vill man inte att det ställs stora krav eller förväntningar just nu. Detta behöver inte nödvändigtvis vara negativt utan det är kanske vad som krävs för att sedan kunna gå framåt.

Tvillingen

Du påverkas starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig.

Du lyssnar inåt och vet att det finns två sidor av allt och att allt som glänser inte är guld. Du har en stark förmåga att känna in vad som är rätt och fel för dig och på så sätt kan du finna din väg eller ditt nästa steg. Det finns även ett starkt stöd gällande kvinnor och/eller större grupper.

Kräftan

På någon nivå så känner du dig ensam eller så upplever du att du står utanför en gemenskap. Det kan även vara så att du känner du dig utesluten eller så ställer du dig själv lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast eller att man inte känner att man är på samma våglängd som de eller den man omger sig med.

Någon konflikt eller ett bråk ligger runt dig just nu som kan kännas lite jobbig. Det kan även vara du själv som befinner dig i en konflikt med dig.

Lejonet

Det har lite svårt att komma i gång med något du önskar vilket kan bero på dålig ork eller en begränsning som kommer inifrån dig själv eller från omgivningen. Ekonomin eller tryggheten kan kännas ansträngd eller så har du inte råd som du önskar. Nu är en tid att vara ekonomisk och inte göra några större utsvävningar då pengarna kan behövas till något annat eller något bättre längre fram.

Något nytt kommer också i gång som får dig att uppleva glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet vilket gör att du vågar mer än tidigare. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period.

Jungfrun

Just nu så är du lite velig och du vet inte riktigt vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars.

Du upplever någon form av stress, irritation, frustration eller konflikt just nu. Det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete eller engagemang. Du kan ha alldeles för mycket eller för lite att göra just nu, vilket som så känns det inte riktigt okej och du söker balans.

Vågen

Antingen så är det en man i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en man som är trygg, stabil, tålmodig och med kontroll som påverkar dig denna period genom att du kan lita på honom. Han kan vara lite långsam eller så har han inte bråttom framåt vilket gör att du måste ha tålamod.

Du har även en god förmåga att lära ut och dela med dig av din kunskap just nu. Kontrakt, överenskommelser och avtal som sker nu handlar antingen om ekonomin, hemmet eller tryggheten.

Skorpionen

Du lägger en grund i något nu som får en ytterligare betydelse hösten 2024 (sep-nov). Så se till att du nu skapar stabilitet och goda förutsättningar för en bra växt, annars kan det bli tufft längre fram.

Det ligger även något beslut, avtal, kontrakt eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. Det är också något som har med rättvisa att göra som gör sig påmint eller så väger du för eller emot inom något för att finna en balans och hitta det som känns rätt.

Skytten

Energierna ligger starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation.

Det finns också en ny trygghet och stabilitet för dig, eller så bryr du dig mer om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning, ett ekonomiskt besked eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu.

Stenbocken

Nya starka krafter är i omlopp vilket gör att något nytt kommer i gång som påverkar dig på flera nivåer. En förändring sker som ger ny kraft och kanske till och med nya tankar, idéer, drömmar eller ett nytt projekt som involverar skrivande, läsande eller tankar som leder till nya vägar.

Nu är en tid där sådant man har planerat för manifesterar sig.

Vattumannen

Frihet är en stark energi just nu och om du har du haft det jobbigt eller känt dig begränsad så kommer du nu förbi problemet eller hindren vilket ger en ny tillit och inre harmoni. En lättnad infinner sig och du börjar se möjligheter som ligger runt dig.

Längre resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig. Det kan vara så att du åker, planerar eller så är det något du starkt tänker på. Det kan även gälla kontakter eller handel med utlandet.

Fisken

Det kommer ett meddelande eller besked angående trygghet, ekonomi, stöd, utbildning eller hälsa. Det kan även vara så att du får svar på något du undrat över inom något av dessa områden. Du har nu möjlighet att gå framåt med den informationen du fått.

Du upplever nya positiva känslor då något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med det dig själv, någon annan eller det gudomliga.

En spirande förälskelse finns, den kan vara till en person likväl som ett djur, projekt, en sak eller situation. Är du singel så är det ett bra tillfälle att dejta eller ha en flirt. I en fast relation så flammar det upp starkare kärlek.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *