Veckans Astro/Tarot 6-12 nov. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

NYHET! ⬇️⬇️
MEDIUMPODDEN goes Play-Tv
Skapa konto på webben: www.voydplay.tv
Anv. vår RABATT-KOD: MDPVOYD23
(50% RABATT första månaden)
Måndagar – 3 AVSNITT 11/9, 9/10, 13/11

Väduren

En kvinna som är väldigt kärleksfull och omtänksam i sitt sätt hjälper dig med något just nu. Det kan även vara en mamma eller en väldigt moderlig kvinna. Eller så är det du som tar på dig den rollen om du är kvinna.

Du förbinder dig också till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något för dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar och vågar ju större utdelning.

Oxen

En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter som löser ett problem eller en situation.

Något positivt sker också som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra.

Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse.

Du upplever även en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka.

Tvillingen

Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt.

Antingen så delar du med dig av något som du har skapat, eller så går du in i ett samarbete där du har en bra tanke eller idé om hur ni eller du ska komma framåt. Andra lyssnar och tar till dig det du säger eller tycker just nu så ta vara på den energin och gör det bästa av den. Din kreativitet är stark och det finns ett intresse för dig som person eller det du gör.

Kräftan

Du får just nu en tydlig vägledning framåt så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska ta. Du känner också en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en positiv förändring. Du är på rätt väg så fortsätt framåt.

Du renar dig eller rensar på någon nivå vilket gör att du släpper sådant som du känner dig färdig med, eller något som inte längre känns rätt eller aktuellt. En utrensning sker vilket även kan vara kopplat till hälsan.

Lejonet

Du ska inte vara så hård mot dig utan var förlåtande och se allt du gör för andra och hur långt du har kommit. Att vara förlåtande gynnar dig eller en situation du står i bäst. Du ska även släppa en ilska eller rädsla gällande någon eller något då det lätt kan vändas mot dig annars.

Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lik väl som i en social samvaro.

Jungfrun

Det finns en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på så våga bjuda in eller ta emot. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke.

Du eller någon annan genomskådar också en rädsla och ser vad man egentligen vill ha eller önskar.

Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna på och lita till din inre röst och var sann mot dig själv.

Vågen

Du ber om hjälp eller stöd vilket hjälper dig framåt. Det finns mer stöd runt dig än vad du tror så ha tillit och var inte rädd för att visa att du behöver andra.

Det ligger ett fokus på att vilja känna glädje och du väljer just nu den vägen. Du väljer att se vad du har och vad som finns för dig att växa i. Någon finns där för dig och hjälper dig framåt

Du är även mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Låt dig inte dräneras på din energi.

Du är också i en fas där du är mer kreativ än vanligt så dra nytta av det och gör något av det.

Skorpionen

Ett hinder eller en rädsla som du burit på eller en situation som har varit ett hinder lättar just nu, det kan även försvinna helt.

Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna. Det du har gett ut kommer nu tillbaka.

Du lyssnar också inåt och kommer i kontakt med dina svar vilket gör att du vet hur du ska hantera något eller agera för att komma framåt.

Skytten

Skrivande, författande, brevskrivande, journalförande eller ett viktigt mail ligger i fokus. Det är något som kommer till uttryck som ska förmedlas vidare, till dig eller från dig. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift.

Din inställning är viktig. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt det blir beror på hur du förhåller dig. Positiva tankar, förväntningar och ageranden ger positivt resultat, negativa tankar, förväntningar och ageranden ger negativt resultat.

Stenbocken

Om du är uppmärksam så kan en vägledning eller en upplysning komma din väg som hjälper dig att fatta ett beslut eller som får dig att veta vilket ditt nästa steg ska vara. Det kommer även någon form av stöd, hjälp eller ett uppslag som du kan dra nytta av. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om.

Ha tillit och fortsätt att fokusera på det som är viktigt för dig. Det finns en hjälp eller ett stöd för dig.

Vattumannen

Det ligger starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig.

Du ser nu klart och kan föreställa dig vad som faktiskt kommer att hända eller vad som ligger framför dig. Du är dessutom engagerad i att själv påverka något så att du får den utkomsten du önskar. Du agerar för att komma framåt och i det så ser du ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket är till hjälp.

Fisken

Just nu lägger du fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden. Du är på rätt kurs vilket ger dig inspiration. Om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund så bygger du nu inför din framtid. Du ser vad du behöver göra för att nå ditt mål.

Något eller någon får dig också att känna större självförtroende eller tillfredställelse med dig själv. Energier som är i fokus just nu är styrka och kreativitet. Du vänder dig till någon som ger dig mod och tro på dig själv.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *