Veckans Astro/Tarot 7-13 aug. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Veckans Astro/Tarot 7-13 aug. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Du är just nu extra känslig vilket kan skapa missförstånd eller sårade känslor. Det finns även en känslighet som kan vara inspirerande speciellt om man uttrycker sig genom någon form av kreativitet. Undvik energier, personer eller situationer som dränerar dig på energi eftersom du lätt fångar upp och gör andras känslor till dina egna. Tänk på att andras sanningar är inte nödvändigtvis dina.

Oxen

Något positivt sker som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra.

Antingen så delar du med dig av något som du har skapat, eller så går du in i ett samarbete där du har en bra tanke eller idé om hur ni eller du ska komma framåt. Andra lyssnar och tar till dig det du säger eller tycker just nu så ta vara på den energin och gör det bästa av den. Din kreativitet är stark och det finns ett intresse för dig som person eller det du gör.

Tvillingen

Du får uppmärksamhet eller uppskattning för något som du har gjort eller skapat vilket hjälper dig framåt till ett nästa steg.

Oavsett om det är du som lär ut eller om det är du som är eleven så har lärandet någon högre mening för dig just nu. Ta emot vägledning och lyssna inåt och uppåt.

Just nu fokuserar du på en prioritering där du känner att du behöver göra något i rätt ordning. Du låter dig inte distraheras utav andras åsikter eller tankar utan du vet bäst själv när det gäller dina val och vägar. Du gör någon form att ”to-do-list” i tanken eller så sätter du den på pränt.

Kräftan

Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna och lita till din inre röst och var sann mot dig själv.

Lejonet

Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen likaväl som i en social samvaro.

Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke.

Du förbinder dig också till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något för dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

Jungfrun

Du känner dig mer motiverad än vanligt och känner en stark entusiasm och engagemang i något projekt.

Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus på. Du behöver lugn och stänger därför ute det som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu.

Vågen

Det ligger starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig.

En kvinna som är väldigt kärleksfull och omtänksam i sitt sätt hjälper dig med något just nu. Det kan även vara en mamma eller en väldigt moderlig kvinna. Eller så är det du som tar på dig den rollen om du är kvinna.

Skorpionen

Nu lägger du ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt. Inse när du är färdig, annars finns det en risk för att du aldrig blir klar eller så överarbetar det hela. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion.

Idéerna och tankarna som kommer din väg just nu är din andliga vägledares svar på dina böner eller frågor så ta dem på allvar. Så var uppmärksam på tecken och händelser som vägleder dig framåt. En bra period att söka svar genom meditation eller kanalisering.

Skytten

Det kommer hjälp eller support utifrån i något kreativt projekt. Det kan även vara ett skrivande eller en skrivelse.

Ett skrivande ligger i fokus där du utrycker dig själv, dina tankar, din visdom eller dina insikter. Det kan handla om ett betydelsefullt brev, mail, sms eller så är det om ett kreativt skrivande som innebär någon form av litteratur.  Det kan vara så att du skriver ner ngt viktigt för dig.

Stenbocken

Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu. Det kan vara så att något har skett bakom din rygg eller så har du helt enkelt inte förstått att du redan har startat upp processen. Det kan vara någon som presenterar en lösning för dig eller visar på en alternativ väg.

Du lyssnar inåt och agerar utifrån vad dina känslor säger dig. Var försiktig så du inte blir för känslomässig eller impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor. Du får vägledning genom dina känslor så ta dem på allvar.

Vattumannen

Något eller någon får dig att känna större självförtroende eller tillfredställelse med dig själv. Energier som är i fokus just nu är styrka och kreativitet. Du vänder dig till någon eller något som ger dig mod och tro på dig själv. Du ser vad du behöver göra för att nå ditt mål.

Just nu så ligger hälsan i centrum och du lägger ner engagemang på måendet, ditt eller någon annans. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa. Det kan även vara tankar om kost och hälsa som växer sig starkare.

Fisken

Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare med hjälp av någon av dessa medier just nu. Det kan även vara ett jobb, en kontakt eller information som kommer den vägen.

Helande och läkande energi kommer också din väg, det kan även vara så att den kommer till någon närstående. Det finns en kontakt till helande personer, det kan även vara du själv som på någon nivå är en healer eller så tar du hand om någon.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *