Veckans Astro/Tarot 8-14 maj. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 8-14 maj. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du har integritet och det är viktigt för dig att dina gränser respekteras och gör dem inte det så kommer du att göra en markering eller säga ifrån. Detta är ingen tid då du låter någon trampa dig på tårna.

Försök inte forcera något just nu då det inte kommer att fungera. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du möter dessutom på mindre motstånd än du förväntat dig.

Oxen

Du står i en början av ett utsatt mål, eller inför en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp. Förvänta dig inte att allt ska ske snabbt eller enkelt utan inse att det krävs att du lägger ner engagemang på det du vill uppnå. Allt måste få sin tid att växa samt finslipas innan det tillfullo kan blomma. Endast arbete skapar fulländning vilket du med tålamod kan nå.

Ha tålamod, det du vill ska ske sker inte ännu utan det ligger lite längre fram i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen. Se över om du har missat något eller om det finns något du bör göra för att skapa en stabilare grund eller bättre förutsättningar för framgång.


Tvillingen

Du har just nu mer mod  eller äventyrslystnad än tidigare. Du vågar något eller tar en risk som kanske förvånar både dig och andra men det känns som det rätta att göra. Stagnerad energi försvinner och du bjuder in till nya vägar. Du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och önskar och agerar framåt.

Du oroar dig också för något just nu som du inte har någon anledning att oroa dig över. Du ser inte helt tydligt vart vägen du går på kommer att leda dig, så ha tillit till att du är på rätt väg även om du känner dig osäker. Du är just nu omhändertagen på någon nivå även om du inte är medveten om det.

Kräftan

Det är dags att släppa taget om något eller någon som inte längre gynnar dig, känns fel eller som du är färdig med. Det kan även vara så att du måste släppa taget om något tillfälligt för att det eller den behöver frigörs för att kunna hitta rätt väg tillbaka. Forcera inget utan ha tillit till att det som är ditt kommer att komma tillbaka till dig, annars är det inte ditt.

Naturen ligger starkt runt dig och är en bra plats för dig att ladda dina batterier på. Det kan även vara så att du behöver tillföra dig frukt och grönt just nu för att få mer energi. Det finns även en insikt och medvetenhet om av vad du behöver för att må bra vilket gör att du lyssnar till dig själv, eller så får du en välbehövlig vägledning. Det kan vara så att du förändrar något till det bättre gällande din kost eller så börjar du en planering.

Lejonet

Du har en känslighet som gör att du öppnar upp för att ta emot av andra, vilket även gör att du själv kan ge tillbaka. Du lyssnar på dig själv så att du ska veta vad du ska göra eller hantera en situation. Du ska i detta vara försiktig så att du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om de är bra eller dåliga du kan annars lätt bli överväldigad av andras känslor vilket får dig att tappa energi. Det är viktigt att du kan separerar andras känslor från dina egna.

Du låter även din inre gud/gudinna synas och skina mer än vanligt och du är inte rädd för att ta plats. Det kan även vara så att ditt yttre får en större betydelse för dig då du bryr dig lite extra om dig själv. Det handlar om att du just nu är mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Det kan även vara en fest och dans som får en större betydelse. Är du singel så är det en bra tid att visa upp dig på då du drar blickar till dig.

Jungfrun

Nya energier ligger runt ditt arbete eller ett projekt som du är engagerade i. Något skiftar på ett positivt eller intressant sätt och för dig framåt mot en ny utmaning eller ett nytt mål. Vill du ha ett nytt arbete, ny karriär, nya arbetsuppgifter eller komma igång med ett projekt så är detta en bra tid att ta itu med det då du just nu har förmågan att skapa möjligheter och få gehör för dina önskningar.

Nu är det dags att stå upp för dig själv med vad du vill och tycker samt bara gå med på sådant som verkligen känns rätt. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla i stället för att gå emot dig själv för att vara andra till lags. Det finns även en medvetenhet som får dig på rätt kurs så att du finner den vägen som bjuder på minst motstånd.

Vågen

Det du just nu lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under i vintern (dec-feb). Du lägger nu en grund som står under utveckling ett tag framöver. Ha inte bråttom och stressa på något utan låt det ta den tid som det krävs för att hitta de bästa alternativen och lösningarna så att grunden blir stabil.

Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen till dig själv eller så handlar det om någon annan. Lägg åt sidan gamla oförrätter och försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, då det gynnar dig bäst. Rannsaka ditt hjärta och sluta bära om kring på känslor som inte gynnar din utveckling.

Skorpionen

En yngre man, pojke eller son påverkar dig eller ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras och gör sig påminda. Det är också dags att släpa taget om något som inte längre hör hemma i ditt liv, bäst före datumet har gått ut och har ingenting att ge dig längre.

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det som kan ske nu är att du engagerar dig gällande heminredning, shopping till hemmet, hemarbete eller att det sker en viktig tillställning eller fest i hemmet. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande.

Skytten

Något sker i anslutning till en ledighet för dig eller någon närstående, det kan även handla om en planering. Något handlar i alla fall om att du behöver pausa något. Det kan även vara så att du just nu behöver vara ledig, kanske ta semester för att ladda dina batterier.

Du visar just nu vem du är, vad du vill och vad du står för. Du kommer även att skina eller synas lite extra vilket har och gör med antingen dina inre kvaliteter eller de yttre. Det kan handla om dina prestationer och engagemang eller så är det du som person som får mer fokus. Du är fantastisk och det är inte bara du som tycker det och därför blir du nu bekräftad. Det kan även vara så att du är provocerande eller så visar du upp din originalitet.

Stenbocken

Du är inne i en fas där din inre visdom tar plats och vägleder dig i den yttre världen. Erfarenheter du under lång tid har samlat på dig kommer nu till uttryck. Det kan även vara insikter och lärdomar som du har tagit med dig från tidigare liv. Du vet själv vad du behöver göra för att komma framåt så lyssna inåt för vägledning.

Något ligger nu rätt i tiden för dig. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt i gång manifesterar sig äntligen. Det kan även vara så att det nu är rätt tid för dig att ta ett kliv framåt eller mot ett nytt mål.

Vattumannen

Du renar ditt sinne och släpper en negativ tanke eller känsla om något eller någon som du sitter fast i. Du går också igenom en reningsprocess kroppsligt, själsligt, känslomässigt, hälsomässigt eller gällande kosten vilket innebär att du släpper något som du känner dig färdig med för att starta om på ny fräsch kula.

Det kommer också ett meddelande din väg som påverkar dig, det kan även vara du själv som tar kontakt med någon för att förmedla något. Du är dessutom mer kreativ än vanligt vilket kan innebära att du uttrycker dig i någon konstform, i ord eller genom att låta dig inspireras av någon annans uttryck. Konst, utställningar, bilder och fotografier är sådan som intresserar just nu.

Fisken

Du är just nu en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig. Med rätt inställning kan du komma långt just nu. Det är upp till dig och du kan inte förvänta dig att någon annan ska göra jobbet åt dig. Glöm inte att du har alla möjligheter med dig.

Du är även mer social än vanligt vilket leder dig till grupper av människor eller en social gemenskap. Du har suttit inne för mycket eller hållit dig för dig själv, kanske för att du har haft mycket att göra eller så har du helt enkelt haft behov av att vara själv. Men nu förändras något och du kommer ut och rör på dig mer, det är dags att kliva fram eller ut. Är det så att du fortfarande inte har behov av människor så kan det vara så att du behöver komma ut i naturen eller ta ledigt och lämna ditt hem eller jobb.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *