Veckans Astro/Tarot 9-15 jan Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Veckans Astro/Tarot 9-15 jan Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Det bästa du kan göra för dig själv just nu är att be om det du vill ha, låt inga rädslor stå i vägen för dina önskningar eller beslut. Du behöver även själv ta tag i något för att det ska sättas i rörelse. Om du inte själv agerar så kommer inte energin i gång så låt andra förstå vad du vill eller behöver. Hjälp och stöd finns runt dig så våga sträck ut en hand.

Du går in i en avslutningsfas och något nytt håller på att komma i gång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske. Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt och inte stagnera.

Oxen

En intressant eller spännande möjlighet dyker upp vilket leder till att en ny dörr öppnas upp för dig. Du har även själv förmågan att skapa möjligheter i ditt liv vilket ger ett positivt resultat på sikt. En tid att ta tag i det som ska göras så att man kommer vidare.

Ha tålamod, det du vill ska ske sker inte ännu utan det ligger lite längre fram i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen. Se över om du har missat något eller om det finns något du bör göra för att skapa en stabilare grund eller bättre förutsättningar för framgång.

Tvillingen

Du visar just nu vem du är, vad du vill och vad du står för. Du kommer även att skina eller synas lite extra vilket har och gör med antingen dina inre kvaliteter eller de yttre. Det kan handla om dina prestationer och engagemang eller så är det du som person som får mer fokus. Du är fantastisk och det är inte bara du som tycker det och därför blir du nu bekräftad. Det kan även vara så att du är provocerande eller så visar du upp din originalitet.

Du visar nu prov på en ny styrka, våghalsighet, äventyrlighet eller mod vilket ger dig kraft framåt att göra de förändringar eller fatta de beslut som du behöver. Du tar en även en risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenserna. Det handlar om att våga för att vinna och nu är tiden för dig att våga så ha tillit till att du har de resurserna du behöver för att hantera en utmanande situation.

Kräftan

Detta är en fertil period vilket innebär att du kan få något att växa med hjälp av ditt personliga engagemang. Något är nu redo att komma i gång, det hela går nu in i en ny fas då det är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer samt ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund. Du sätter nu ett frö som på sikt kommer att växa till något större.

Gemenskap ligger i fokus och du trivs med dina närmsta. Kärleksfulla handlingar och tankar ligger runt dig och du får tillbaka det du ger ut. Kärleken kommer inte med krav utan man ger från hjärtat för att man vill hjälpa, stödja eller stärka andra.

Lejonet

Det du just nu lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under februari. Du lägger nu en grund som står under utveckling ett tag framöver. Ha inte bråttom och stressa på något utan låt det ta den tid som det krävs för att hitta de bästa alternativen och lösningarna så att grunden blir stabil.

Barn eller tonåringar påverkar dig på någon nivå. Något från ditt förflutna gör sig påmint i dinna tankar, minnen eller så är det en återkomst. Det kan också vara så att du på någon nivå kommer i kontakt med din barndom. Det som också kan hända just nu är att någon agerar extremt barnsligt och omoget, eller att någon med barnasinnet kvar påverkar dig.

Jungfrun

Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du har integritet och det är viktigt för dig att dina gränser respekteras och gör dem inte det så kommer du att göra en markering eller säga ifrån. Detta är ingen tid då du låter någon trampa dig på tårna.

Det är viktigt att du nu är ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill. Om du inte är det så kan du tvingas in i en situation där du kommer att bli tvungen att stå upp för dina känslor eller bekänna färg. Om du inte gör det frivilligt så kan det kännas olustigt för dig även om det är för allas bästa på lång sikt. Våga stå upp för dig själv så ska du se att det blir bättre än du tror.

Vågen

Nu är det dags att stå upp för dig själv med vad du vill och tycker samt bara gå med på sådant som verkligen känns rätt. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla i stället för att gå emot dig själv för att vara andra till lags. Det finns även en medvetenhet som får dig på rätt kurs så att du finner den vägen som bjuder på minst motstånd.

Något som skapas eller kommer i gång nu blir når sin kulmen i sommar (juni-aug). En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra.

Du lägger nu en grund för framtida äventyr eller ledigheter då du ser fram emot att få mer tid med dem som står dig närmast.

Skorpionen

Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen till dig själv eller så handlar det om någon annan. Lägg åt sidan gamla oförrätter och försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, då det gynnar dig bäst. Rannsaka ditt hjärta och sluta bära om kring på känslor som inte gynnar din utveckling.

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det som kan ske nu är att du engagerar dig gällande heminredning, shopping till hemmet, hemarbete eller att det sker en viktig tillställning eller fest i hemmet. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande.

Skytten

Du kommer starkare i kontakt med din inre cykel och finner din rytm på någon nivå eftersom du lyssnar inåt på din fysiska kropp och själ.

Du har nu gått igenom en fas där du avslutat något vilket leder dig mot en ytterligare ny period. Detta kan innebära något helt nytt, eller så är det något nytt som tillförs till det du redan har sysslat med.

Nu är ingen tid att oroa sig då allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Det ser ljusare ut längre fram för dig och om du bara har tålamod och fortsätter framåt i din egen kraft utan att backa på grund av rädsla, lathet eller feghet så kommer du att finna det du önskar eller lyckas med det målet du har i sikte. Ha tillit till att allt du söker finns där ute.

Stenbocken

En positiv uppvaktning kommer din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl. Det kan även vara du själv som uppvaktar någon för dig betydelsefull person. Djur, natur och växter också är viktiga för dig och du befinner dig gärna i en sådan miljö då den stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier.

Du oroar dig också ör något just nu som du inte har någon anledning att oroa dig över. Du ser inte helt tydligt vart vägen du går på kommer att leda dig, så ha tillit till att du är på rätt väg även om du känner dig osäker. Du är just nu omhändertagen på någon nivå även om du inte är medveten om det.

Vattumannen

Något sker i anslutning till en ledighet, helg eller ett lov för dig eller någon närstående, det kan även handla om en planering. Något handlar i alla fall om en ledighet eller att du behöver pausa något. Det även kan vara så att du just nu behöver vara ledig, kanske ta semester och ladda dina batterier.

Försök inte forcera något just nu då det inte kommer att fungera. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du möter dessutom på mindre motstånd än du förväntat dig.

Fisken

Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu då samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Har du en fast relation så stärks banden och man sätter relationen i fokus. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Öppna upp ditt hjärta för kärlek eller ett nytt möte.

En transformation sker vilket gör att du måste släppa taget om något eller någon. Det kan komma både snabbt och oväntat och vända upp och ner på det mesta såvida du inte har förberett dig för en förändring. Förändringen kan också handla om att släppa en dålig ovana för att skapa en ny bättre och hållbarare. Har det dessutom varit motigt ett tag så släpper du det nu.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *