Veckans Astro/Tarot – Budskap för 2-8 jan. Se hur ditt stjärntecken påverkas

Veckans Astro/Tarot 2-8 jan Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka.
Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

En situation eller relation förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras.

Nu är det upp till dig! Du kan få din vilja fram eller lösa en situation som uppstår. Du har kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill, önskar eller behöver göra. Backa inte utan fortsätt framåt så kommer du att märka att du är starkare och kraftfullare än du tror. Lämna inte i från dig din kraft till någon annan då den är av yttersta betydelse för dig nu.

Oxen

Naturen ligger starkt runt dig och är en bra plats för dig att ladda dina batterier på. Det kan även vara så att du behöver tillföra dig frukt och grönt just nu för att få mer energi. Det finns en insikt och medvetenhet om av vad du behöver för att må bra vilket gör att du lyssnar till dig själv, eller så får du en välbehövlig vägledning.

Du förändrar också något till det bättre gällande din kost eller så börjar du en planering.

Du har en kraftfull energi nu som visar på att det antingen i stort händer mycket eller så är det inom ett område som det blir full fart. Om du har lagt en bra grund för att något ska komma igång så sker det på ett positivt sätt nu, och om du har väntat in att något ska ske så händer det äntligen.

Din fysiska kropp känns starkare och det kan bero att du går in i en fas där din kropp aktiveras eller stärks, kanske börjar du träna eller röra på dig.

Tvillingen

Du möter mer medkänsla än vanligt både inifrån dig själv och utifrån andra vilket ger dig en ny positiv känsla att växa i. Du vill gärna visa vägen så att andra kan göra nya positiva val som leder in dem på rätt väg för dem så att även de kan växa. Att vara medkännande och omhändertagande genomsyrar ditt agerande mot andra just nu.

Gemenskap ligger i fokus och du trivs med dina närmsta. Kärleksfulla handlingar och tankar ligger runt dig och du får tillbaka det du ger ut. Kärleken kommer inte med krav utan man ger från hjärtat för att man vill hjälpa, stödja eller stärka andra.

Du befinner dig på en speciell kraftplats där du kan utöva en magisk ritual eller finna kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig där du lägger fokus på att miljön du befinner dig i oavsett om det är på jobbet eller hemma ska ge en skön upplevelse och positiv energi.

Kräftan

Just nu så finns ett fokus på mat vilket kan handla om att man bryr sig om vad man äter eller precis tvärt om. Det kan även vara en betydelsefull middag eller ett kalas som sker eller planeras för just nu. Arbetar du med mat så kan detta få en större betydelse i ditt liv.

Du har just nu mer mod, våghalsighet eller äventyrslystnad än tidigare. Du vågar något eller tar en risk som kanske förvånar både dig och andra men det känns som det rätta att göra. Stagnerad energi försvinner och du bjuder in till nya vägar. Du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och önskar och agerar framåt.

Du är just nu tillräckligt stark och ihärdig för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på din egen kraft och ha tillit till dig själv då du är starkare än du tror.

Upplever du att du har ett hinder som står vägen för dig just nu så kommer du att överkomma det, ge det bara lite tid, tålamod och arbete så kommer du att upptäcka att det inte var så svårt som du trodde.

Lejonet

En situation, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Det är även något som ligger i ditt fokus som på något plan redan är uppstartat, redan har hänt eller så repeterar sig det förflutna. Det är inte säkert att du ser detta just nu eftersom det kan ta ett tag innan det synliggörs. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv.

Något du väntar på eller önskar håller på att ske så forcera inget nu. Du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Det kan även vara något du jobbat på ett tag som håller på att trilla på plats. Den här perioden måste passera först innan det som väntas in sker.

Jungfrun

Det kommer ett skrivet eller kommunikativt meddelande din väg, det kan även vara du själv som tar kontakt med någon för att förmedla något. Du är dessutom mer kreativ än vanligt vilket kan innebära att du uttrycker dig i någon konstform, i ord eller genom att låta dig inspireras av någon annans uttryck. Konst, utställningar, bilder och fotografier är sådan som intresserar just nu.

Du och de du älskar är inne i en trygg fas där ni har beskydd och trygghet. Även om det känns tufft just nu så finns det en uppackning och du behöver inte möta det jobbiga helt själv då det finns någon eller några där för dig. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

Vågen

Det finns en sann kärlek och gemenskap för dig och just nu får du tillbaka det du ger ut. Du öppnar upp ditt hjärta och känner en stark samhörighet.

Det ligger en resa i fokus som kan vara kort eller lång i antingen tid eller avstånd. Resan kan vara din men det kan även vara någon närstående som påverkar dig genom sin resa. Det kan även vara så att ni åker tillsammans.

En yngre man, pojke eller son påverkar dig eller ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras och gör sig påminda.

Det är också dags att släpa taget om något som inte längre hör hemma i ditt liv, bäst före datumet har gått ut och har ingenting att ge dig längre.

Skorpionen

Just nu så är det fokus på ett firande. Det kan vara en födelsedagsfest, jubileum, familjehögtid, tillställning eller liknande. Det behöver inte vara så att det sker just nu utan det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked som kommer och berättar om att det ska ske. Det kan även vara så att något som händer under detta firande få en betydelse i förlängningen för dig eller någon närstående.

Vatten, sjöar, hav, öar, floder eller älvar ligger i fokus. Det finns ett behov av att omge dig med vatten och du kan mycket väl göra en resa där du kan ladda dina batterier vid vatten. Eller så tänker du på eller planerar för en resa. Kanske handlar det inte om en resa utan vatten får en annan speciell betydelse för dig just nu.

Du går även in i en lugnare tid där du får tid att se över hur du ska hantera nästa fas. Något nytt startar upp vilket kan vara en utbildning, kurs, hobby, intresse, arbete eller ett projekt. Det gamla håller sakta på att transformeras så att nya möjligheter ska kunna växa fram, antingen för att du har släppt något eller för att du har skapat en ny möjlighet i något sedan tidigare.

Skytten

Du får tillgång till lärdomar och insikter som kommer via en klok och andligt utvecklad kvinna som delar med sig av sina kunskaper och inneboende resurser, det kan även du själv som är den som delar med dig till andra. Du står i något lärande eller så är det du själv som lär ut. En tid för utveckling när man antingen kan höja sin spirituella förmåga eller förmåga till helande.

Du har en känslighet som gör att du öppnar upp för att ta emot av andra, vilket även gör att du själv kan ge tillbaka. Du lyssnar till dig själv så att du ska veta vad du ska göra eller hantera en situation. Du ska i detta vara försiktig så att du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om de är bra eller dåliga, du kan annars lätt bli överväldigad av andras känslor vilket får dig att tappa energi. Det är viktigt att du kan separerar andras känslor från dina egna.

Stenbocken

Du är mer självständigt just vilket innebär att inte behöver andra som bekräftar dig. Du står stark och trygg i din kraft vilket du kan använda dig av i ditt arbete. Det är också en fas där du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med.

Det kan också vara så att du just nu har ett behov av att dra dig lite undan då du kan känna dig överväldigad av den yttre världen. Det gör att du behöver vara mer för dig själv för att skydda dig eller ladda dina batterier. Samtidigt så drar du till dig grupper av människor eller en social gemenskap. Du har suttit inne för mycket eller hållit dig för dig själv, kanske för att du har haft mycket att göra eller så har du helt enkelt haft behov av att vara själv. Men nu börjar något sakta förändras och du kommer ut och rör på dig mer, det är dags att kliva fram eller ut. Är det så att du fortfarande inte har behov av människor så kan det vara så att du behöver komma ut i naturen eller ta ledigt och lämna ditt hem eller jobb.

Vattumannen

Det ligger något beslut, avtal, kontrakt eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. Rättvisa och/eller att väga för och i mot är sådant som är viktigt för att få bra resultat. Man hanterar något eller någon på ett rättvist och schysst sätt.

Något läker eller blir till det bättre. Om det har varit jobbigt ett tag så ordnar det nu upp sig.

Barn eller ungdomar påverkar dig på någon nivå. Det ligger i nuet eller så är det de förflutna som gör sig påmint i tankar, minnen eller en återkomst. Det kan också vara så att du på någon nivå kommer i kontakt med din barndom. Det som också kan hända just nu är att någon agerar extremt barnsligt och omoget, eller att någon med barnasinnet kvar påverkar dig.

Fisken

Det är dags att släppa taget om något eller någon som inte längre gynnar dig, känns fel eller som du är färdig med. Det kan även vara så att du måste släppa taget om något tillfälligt för att det eller den behöver frigörs för att kunna hitta rätt väg tillbaka. Forcera inget utan ha tillit till att det som är ditt kommer att komma tillbaka till dig, annars är det inte ditt.

Något ligger i fokus som manifesterar sig eller slår ut i blom till våren (mars-maj). Du lägget nu en grund för det som ska komma sen. Ett projekt, arbete, en hobby eller en relation som du kommer att lägga ner en hel del engagemang på framöver tar nu sin början eller finner en ny väg.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *