Vem vill flasha tuttarna gratis?

Porrstjärnor har fått nog av piratkopiering (metro.se) 

Ja, det är verkligen tufft på arbetsmarknaden i dessa tider. Hårt arbetande kvinnor ska naturligtvis få betalt rätt ner i egna fittan…ehe…..förlåt…menade såklart fickan. Jag lider verkligen med dessa kvinnor, alla vet vi ju hur dyrt det är med silikon och droger i dessa tider. Dom kan väl annars dra in på klädkontot om det börjar bli skralt i kassaskrinet. Känns ju inte direkt nödvändigt med arbetskläder på deras arbetsplats. Tror nog halliken…..ehe….menade förstås chefen har rejält med överseende om dom kommer endast  iklädda underkläderna till jobbet…. dom stackarna!

Att vända sig till sina seriösa kunder med en försynt vädjan om att dom ska göra rätt för sig och inte piratkopiera deras porrfilmer tror jag är rätt strategi, män älskar ju som bekant att betala för sex …..NOT! Den dan folk slutar snatta i butikerna så tror jag även att sexköparna kommer att vilja betala för sig. Dvs den dagen när helvetet fryser till is! Kommer med andra ord aldrig att hända.

Men visst, vifta på med lösögonfransarna och flascha tuttarna så ska vi se om vi kan lyckas klämma fram några  krokodiltårar för er stackars hårt arbetande kvinnor…..kommer inte heller att hända kan jag säga. Visst är det synd om er, men kanske inte av den anledningen ni hävdar…..

Kram princess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *