Vin och maskar….

Första säsongs utesittning på balkongen intogs idag 16.00 med ett (eller snarare två, vadå ondag?) glas vin och solbrillor och ett ngt ringrostigt parsoll som ytterligare skydd för prinsessornas känsliga ögon (för att inte tala om rynkor).

Lollo och jag trängde oss ut bland allt bråte på den ännu ej vårstädade drinkverandan, fyfan va vi e bra….kändes det som! kanske t.o.m bäst? alkohol brukar ha den effekten på oss….iaf så här tidigt på dan!

Trångt var det men finns det hjärterum så ska det väl gå att tränga ner våra stjärterum i varsin rottingstol resonerade vi och borrade ner rövarna i varsin stol. Solen blingade så vackert i våra rödvinsglas att ögonen nästan tårades…..snart sommar! kan det bli bättre? SKÅL!

Tyvärr så stördes min annars helt perfekta vin-i-solen-premiär av att någon jäkla idiot fullständigt hiiiiivat ut en massa skit på min balkong under vintermånaderna, därav trängseln. Den idioten är jag. Princess har fortfarande inte hittat soprummet sen dom fick för sig att allt skulle sorteras och byggde upp små sopiga soprum här och där i området. Förådet kändes som en bättre och närmare lösning för prinsessan…en nödlösning som snabbt förvandlades till den perfekta lösningen men nu är det för fan fullt! Börjar seriöst fundera över nästa steg. Måste jag verkligen bege mig ut på soprumsjakt? Känns sådär lite ovärdigt för en prinsessa. Varför kan man inte bara lämna tillbaka allt till affären där man bor, funkar ju bra med flaskor och burkar?

Efter att Lollo slunkit hem så blev det en liten promenix ner till Annis och ytterligare ett glas vin, lyckan var fullkomlig! Som ett litet extra krydda denna perfekta dag så bjöd Guden Tor och hans hammare på en hejdundrande åsk-och-blixt föreställning och regnet stod som spön i backen. Jippi! Våren är här!

På hemvägen fick jag sedan sick-sacka mellan en jävla massa slemmiga asäckliga daggmaskar. Om daggmaskar tycker jag inte! Jag har till och med fobi för maskar. Min stora mega fobi är dock för ormar men lillebror masken känns minst lika läskig och farlig. Tror att maskhelvtet bara är en liten lömsk utsvulten huggorm som bara väntar på ett perfekt offer att sluka med hull och hår….. typ mig! Nepp, litar inte på dom där maskarna ett dugg. Lite jobbigt att leva i en värld där man är ensam om att genomskåda deras lömska plan….tror fan att man är rädd…..

Jag & Lollo

Kram & natti! Princess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *