Jag har tagit kontakt med andra sidan genom ett  TROLLBORDidag. Pehr har ett som fick följa med till Stockholm i helgen. Velat testa detta sen vi hade ett avsnitt i “Livet på andra sidan” där Pehr gjorde en seans med ett trollbord.Med spänd förväntan så satte sig Pehr, Britt-Marie, jag och Sanne vid trollbordet .

Bordet knackar med ett ben i golvet för jag, nej och varje bokstav i alfabetet, så 5 knack är bokstaven D osv.

 

Jag att en av mina mormödrar skulle komma så jag blev lite besviken när Pehr sa att det  en man som vi hade med oss.

 

Pehr började och sade till bordet att bokstavera….. J, o, h, a…. Johan. Pehr frågar då om någon känner en Johan?  Ja jag, säger jag.! Vem är Johan frågar Pehr? Min exman ….oj, det blev alldeles tyst och alla började rysa.

 

Jag började med att fråga Johan hur han hade det?…..bra! sa han, då kom tårarna . Sedan när jag skulle fråga om Rozz, vår hund var där så börjar jag gråta och får knappt fram några ord, men får veta att veta att han oclså är där..

 

Johan äger att jag kan lyckas med det jag vill och berättar om något som ska ske som har med bostaden att göra, ligger tydligen i september, så vi får se vad som sker sker…

 

Även våra andra djur var där…

 

Jag var verkligen helt oförberedd på hur känslosamt det skulle bli för mig. Johan var en fantastisk man och han fortsätter göra fantastiska saker för mig men från andra sidan…..

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *