3 saker jag skulle ha velat berätta för mitt unga jag…om mig

När jag var ung så hade jag inte speciellt höga tankar om mig själv och mina egna kommande prestationer mer än att livet skulle rulla på. Jag hade ingen insikt om mina slumrande potentialer som skulle börja blomma i takt med att min självkänsla växte. Jag skulle så gärna velat krama om den där tjejen som mest var inställd på att överleva kaoset som hon trodde tillhörde hennes värld. Detta skulle jag velat berätta för henne…

– Du kommer att våga och göra så mycket mer än du tror, och därför kommer du att följa din dröm och förverkliga dig själv.

– Det kommer en dag då du inser att du är den viktigaste personen i ditt liv och därför börja prioritera dig själv. Just nu så vet du inte vad jag pratar om…

– Du ser inte idag hur mycket du är fast i föreställningen om vem du är pga hur andra definierar dig och gör det till din sanning. Andras begränsade eller förutfattade tankar om dig är inga sanningar. Dina lärare må kalla dig ordblind (så sa man om dyslexier på den tiden) men du kommer trots det att skriva böcker när du blir äldre. Så bry dig inte om vad andra säger.

Vad hade du önskat att du vetat om ditt framtida jag?

Kram & Namaste Vivi

8 thoughts on “3 saker jag skulle ha velat berätta för mitt unga jag…om mig

 1. Tack kära Vivi för det du skriver om idag! Det skulle till stora delar kunnat handla om mig själv…Känner igen beskrivningen av självbilden och om kampen för att bara överleva kaos, varje dag…Så innerligt glad för att du och jag och så MÅNGA andra med liknande historia har hittat oss själva, våra gåvor, och våra möjligheter och slagit in på våra rätta stigar i livet! Vi är banne mig BÄST som har klarat det…! Kram till dig och alla våra medsystrar och medbröder som vet när livet verkligen gör ont och att livet KAN förändras till det bättre!

 2. Tack för ett super bra inlägg. Som jag känner igen mig. Intressant att tänka dig framåt i tiden. ☺
  Ha en bra dag 💖
  Kram

 3. Man kan inte något anat än bli varm i ❤️
  Till den lilla flickan med sådan mod,gåva,talang,uthållighet bra jobbat❤️
  Kramisar

 4. Det fick mig att fundera på mig själv och hur jag var som yngre. Det gjorde att jag fick tårar i ögonen. Jag hade inget egenvärde😔. Gjorde allt för andra och för bekräftelse. Så mycket onödigt lidande. Den unga Suzzie gjorde sitt bästa även med murar för att inte släppa in någon.
  Suzzie, jag älskade dig då och jag älskar dig nu💖.
  Tack Vivi!🙏🏻💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *