4 tokdårar hos kronbruden!

Vad gör man en helt vanlig lill-lördag tro? Jo, man tar med sig sina kära vänner och går på kurs hos en prinsess-kron-tillverkare hihi

Håller ju på att kursa mig halvt till döds just nu när det gäller smycken, så kul! Går kurser till höger och vänster. En av dom var gårdagens wraparmbands kurs hos en duktig fröken Kronbruden.

Först blev det en liten Libanesisk middag med brudarna några timmar innan kursen. Lena och jag har inte setts på ett tag så det var härligt att ses. I juli ska Lena, jag och Carina gå en silversmideskurs tillsammans. Vi får se om vi kan lura med Britt-Marie 🙂
12 bildAlltså GUD vad kul vi hade!! Vi garvade och pärlade som tokdårar haha Britt-Marie vra lite härm-Apa och använde samma färg på pärlorna som jag, och andra sidan så har jag ju väldans god smak  Att jag är vän med henne bevisar den saken 😉 Så nu har vi kompisarmband…very nice <3
9 7 6 5 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *