Älskar att få rätt!

Spå framtiden är alltid lika kul men lite extra roligt är det ändå när man känner personen och det kommer lite rolig information.

Tänkte berätta om en lite rolig episod/förutsägelse jag hade med tarot som även rörde lite vid mig.

En elev som gått hos mig ett tag kom till mig för att spå sig i början på året, hon ville veta vad som var på gång i hennes liv och framförallt då gällande arbetet. 

Nästan på en gång så får jag upp moderskap och barn runt henne. Jag frågar henne då om hon ska ha barn? Förvånat tittar hon på mig och berättar att hon har fått svar på att hon var gravid…samma dag! Coolt…

Det hon då frågar mig gällande graviditeten är om hon kommer lyckas gå på en väns bröllop då barnafödandet är utsett till dagarna runt. Detta är i augusti och jag säger till henne att hon kommer att kunna gå, barnet föds först i september siar jag tvärsäkert….

Naturligtvis blev det så. Barnet föddes i september och hon fick vara med på ett vackert bröllop. Själv satt jag här hemma i slutet på augusit och tänkte kniiiiip, självklart ville jag få rätt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *