Ät muffins och bli ett vackert lik?!

Hur kommer det sig att gårdagens citronmuffinsar som legat framme över natten fortfarande är mjuka och ätbara…alla tre dessutom? Ja, jag vet att jag är ett äckel som ens testar…

Vad har dom i bullarna? Är det extra mjukt citronsköljmedel  ner petat i bullarna?……eller kanske Konserveringsmedlet från Hell? För inte kan det väl vara helt vanliga bakprodukter? Kanske ska låta dom ligga framme en hel vecka och sen testa att äta dom i rent studiesyfte?

Kan mitt relativt orynkiga ansikte vittna om ett allt för stort intag av just citronmuffinsar som aldrig åldras? Kanske dax för mänskligheten att skrota alla antiskrynkelkrämer och börja gnida in sina fejor med gamla muffinsar ist?

Eller ligger hemligheten i själva citronen?” Ät en citron och du får garanterat inga skrattrynkor!?”

Skönheten kommer inte inifrån. Den kommer från en citronmuffins….
Bild

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *