Att höja sin energi, vibration och frekvens..

Som andlig person så är det ibland verkligen en utmaning att inte bara ge upp och se stora delar av mänskligheten som förtappade idioter. Det är så mycket skit som sker i både stort och smått hela tiden och man ser inget slut på eländet. Men….

Jag kämpar på och försöker ha tillit till att det finns ett högre perspektiv som jag inte ser då vi ur vårt perspektiv endast ser problemen utifrån den nivån vi befinner oss på.

Våra lösningar ligger på samma nivå/frekvens som problemet, aldrig högre. Det innebär att det på en annan frekvens faktiskt kan finnas en lösning vi inte ser..
Så om mänskligheten inte höjer sin frekvens…

Om jag vill höja min frekvens så måste jag även höja mina tankar så de matchar den nivån jag vill nå.

Lika dras till lika vilket gör det oerhört spännande att jobba med sin energi. Hur tänker jag? Hur sänder jag? Hur känner jag? Hur tar jag emot?
Ju mer ansvar jag tar för dessa frågor, och ju mer jag höjer mina svar, ju högre frekvens når jag.

Och DET är det viktigaste för mig, att höja min frekvens.
Varför?

Jo, för då kommer jag i kontakt med högre energier, frågeställningar, svar, lösningar, kontakter och insikter.

Vi är aldrig på en högre nivå än vi tänker, känner och agerar utifrån.

Det enda sättet att själv förstå på viken nivå man befinner sig på är genom rannsakan.

Så därför kämpar jag på, ibland mot bättre vetande, men jag vilar i min tillit.

För ingenting gör mig så lycklig. Att höja sin vibration till en högre frekvens är en otrolig kick.

Namaste Vivi

3 thoughts on “Att höja sin energi, vibration och frekvens..

  1. Tack för att du påminner mig om detta! Det är så viktigt och så svårt ibland…jag kommer på avvägar ibland eftersom jag är en överkänslig person som “suger” åt mig andras energier…Tack än en gång! Kram på dig ? ? ?

  2. Håller med och ibland sjunker vi igen för att återigen minnas vägen hem. Bara för nöjet att uppleva processen. Har man inte bra kontakt med sin vägledare alltid behövs en påminnelse och när man är det för någon som är där just då är det värt allt lidande vi skapat i vår frustrationen i glömskan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *