Att inte sluta älska…

Att ha någon att älska är verkligen ett livets under och gåva. Sedan om det är en kärlekspartner, barn, vän eller en katt spelar ingen roll. Huvudsaken är att hjärtat får leva rövare och både dunka, sakna och svälla. Ingenting är som att verkligen känna sann kärlek, ingenting.

Alla borde vi vakna varje morgon och så ett frö av kärlek i vårt bröst och inte kliva upp förrän vi känner att fröet har blivit en blomma som slagit ut i full blom, antingen det är för någon, något eller för oss själva. Vi har själva förmågan att styra vilka känslor vi ska bära omkring på så varför inte välja kärlek? Det fantastiska är att precis som med allt annat vi väljer att ge energi till i våra liv så växer den när vi ger den vår uppmärksamhet. Man får så mycket mer kärlek tillbaks när man själv ger.

Tänk om vi varje dag skulle möta livet och människor med en tålmodig kärlek, hur skulle våra liv då se ut, och världen?

Anders och jag jobbar mycket hemifrån så vi tillbringar mycket tid tillsammans. Men det hindrar inte oss från att ösa på med kärlek, efter några år tillsammans är vi trygga och litar på varandra men ta varandra för givet?…aldrig! Livet är alldeles för föränderligt för det så det gäller att njuta och ta vara på det man har medan man har det, för inget är för evigt. Jag vill inte uppleva att jag en dag ångrar att jag inte visade hur mycket jag älskade honom.

Anders får kärleksbrev även när vi jobbar på samma plats. Why not? Kärlek Is The Shit!
8

2 thoughts on “Att inte sluta älska…

  1. Ja, det trodde jag också att med kärlek kommer man långt. Men det verkar inte alla förunnat. Är reikimaster sen några år. Kan liksom inte förstå att jag som vill alla väl, får så mycket skit tillbaka. Har råkat få hemska störande grannar som inte går att säga till för andra gången nu. Är det mest plågsamma jag varit med om, har en sjukdom som blir sämre och sämre, för att jag inte får sova eller lugn och ro i mitt liv. Trodde att man skulle kunna prata med sina medmänniskor, men icke: Försöker be änglarna om hjälp men de hör inte heller. Så det är inte alltid kärleken segrar, verkar det som.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *