Bättre sent än aldrig. Så nu kommer en uppdatering gällande typ sista veckan

Sista tiden har handlat mycket om mitt bokskrivande. Boken är klar men som alltid så måste det gås igenom och göras en och annan ändring. Tyvärr så har tiden trutit men sista veckan har jag suttit så mycket vid datan och skrivit så ögonen blivit överansträngda. Så tröttsamt med värk i ögonen. Så efter dagens och gårdagens paus hopps jag få till det sista.


 

Jag har lyssnat på den här buddistiska meditationen där Tina Turner shantar i ca 70timmar medan jag skrivit, ett helt underbart mantra. Har fått en otrolig inspiration av att lyssna på den. Jag är ju Buddist och har chantat mycket själv till detta mantrat.

 

 

Jag har också haft min första filminspelning för min och Helena-Magdalenas Vimeo-kanal. Spelade in 2 avsnitt med underbara Katarina Falkenberg, ett om hennes Gudinnetempel och ett om Alkemi. Så himla spännande. Jag kommer även sända avsnitten i min podcast. Så stay tuned…

I och med denna inspelning så trillade ngt på plats för mig….
Jag brukar alltid lära ut att den andliga utvecklingen ofta handlar om synkronicitet och att allt sker när tiden är mogen. Det är inte alltid insikter trillar på plats direkt utan det kan ta sin lilla tid innan man förstår vägar som korsas och information som dyker upp.
idag hade jag en sån dag, för 12 år sedan startade jag upp min häx coven (grupp), jag har alltid arbetat nära min gudinna Hekate men aldrig riktigt förstått varför även guden Hermes ska vara med mig, så jag har väntat…
Idag när jag sitter och förbereder inför en podcast & youtube-inspelning om Alkemi så trillar det på plats. Det tog 12 år. När det sen väl sker så blir insikten och utdelningen desto större. Tålamod & Tillit <3

Jag har också varit på middag med min bästa vän Marie. En gång i kvartalet så kör vi en varannangångs grej och det är att bjuda varandra på middag. Denna gången var det min tur så då vart det italienskt på söder, Hosteria Tre Santi. Mums!

Jag fick även ett otroligt vacker chakrasmycke av henne.


Den 29september firade jag Ärkeängelns dag tillsammans med några änglavänner.

Vi gjorde en meditation där vi besökte Akasha-arkivet vägledda av ärkeängel Zaphkiel och kom i kontakt med vår Akasha-krönika (Livetsbok). Vi bjöd även in varsin ängel att samarbeta lite starkare med framöver. Jag har redan ett starkt samarbete med Ärkeängel Raziel vilket jag nu förstärkte.

 

Raziel ”Guds hemligheter”

Han är alkemisten och trollkarlen i änglavärlden. Han hjälper dig att förvandla dina idéer till guld. Raziel kallas även ängeln av mysticism. Kontakten med honom är fascinerande och genom honom så kan man komma i kontakt med universums hemligheter. När tiden är mogen för den som söker så visar det sig i en synkronicitet som öppnar upp och man får kontakt med källan och de sanningar man söker. Helt plötsligt så hamnar man på rätt plats, med rätt människor och med rätt kunskap.

Raziel är ängeln som ger oss djupare andliga insikter, sanningar och manifesterade principer, och han hjälper oss att förstå alkemi, kvantfysik, magi, helig geometri och esoterisk information. Han finns även där för att utveckla vår medialitet. Behöver vi få tydligare tecken och vägledning så är det Ratziel vi ska vända oss till. Han kan då även hjälpa oss att resa i dimensionerna och komma i kontakt med den högre visdomen.

 

Ärkeängeln Mikaels dag  

“Han som liknar Gud”
Mikaels är en av de starkaste och högsta ärkeänglarna och ledare över änglarna i himlen. En av hans viktigaste uppgifter på jorden är att se över ljusarbetarnas arbete.
Mikael är en mycket kraftfull, kärleksfull och välvillig beskyddare, och du kan be honom om hjälp när du renar platser, saker, situationer eller människor från lägre energier, eller när du i din andliga eller mediala utveckling känner oro eller rädsla. Mikael ger även beskydd under meditation, kanalisering eller när du ger healing.
Ge honom gärna din uppmärksamhet genom tända ett ljus eller kalla på honom i tanken eller i en meditation <3 Ju mer vi bekräftar änglarna i vårt liv, ju starkare bekräftar de oss och vårt arbete. Alla andliga vägledare responderar på attraktionslagen.

 

 

 

 

Veckan bjöd även på en mysmiddag på restaurangen Hemma hos Kaj med älsklingen, underbar höstdag.Torsdagen bjöd på en träff med min häxkompis Sanna. Vi åt tapas på Las ramblas.

Jag har även haft lite shopping på agendan, vinterstövlar och böcker. Mer än nöjd.


Får även börja ta tag i framtiden..

 

Ute-Buddhan har fått flytta in i rumsvärmen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *