De magiska Aura kristallerna – Kurs 2 i Kristaller & Stenar

De vackra Aura kristallerna med sin skimrande och metalliska yta i alla regnbågens alla färger tilltalar de flesta av oss. Det är en magisk kristall där  alkemins krafter sammanstrålat för att skapa magi. Man använder sig av olika ädelmetallerna för att förhöja frekvensen i den annars klara bergskristallen.
Aura kristaller har funnits inom New Age-rörelsen sedan 1980-talet. De är älskade för sin förmåga att expandera medvetandet och läka den fysiska och andliga kroppen med sina extraordinära och höga vibrationer. Många föredrar naturliga och obehandlade stenar och kristaller för sitt metafysiska arbete medan andra anser att Aura kristallerna med sina rena komponenter och förstärkande energier är ett undantag från regeln.

Alla Aura Kristaller har samma grundläggande egenskaper som den rena kristallen och den metall som den är skapad ihop med.

Aura kristallerna har olika funktioner och användningsområden och de kan användas till olika kristall grids (magiska mönster),  för att jorda den fysiska kroppen, för att aktivera ljuskroppen och för att rena vårt systemet vilket möjliggör “Rainbow Light Body” aktivering och integration.

Användningsområden:

Healing

Aura kristallerna skapar lugn, avslappning och hjälper till att heala auran. De är även fantastiska när det gäller att frigöra negativitet, stress, gamla sår och dålig självkänsla. De sätter oss i kontakt med den universella kärleksenergin. De är också upplyftande och kan hjälpa oss att skapa glädje, hopp och optimism.

Man kan bl.a. använda dem till chakra balansering och Chakra Healing. De olika kristallerna kan efter sina färger höja vibrationshastigheten i våra chakran och utöka vårt medvetande.

Andligt

Aura Kristaller har en hög andlig nivå. De är fantastiska vid kanalisering, meditation och vid alla typer av kontakter i andra dimensioner. De ger även vägledning och expansion av själen. De hjälper oss när vi vill vill nå en ny andlig nivå och initieras till det gudomliga och öppna upp portar till änglarnas rike. De hjälper oss även att komma i kontakt med kunskap från tidigare inkarnationer och utöka vår medvetenhet om vårt andliga syfte i denna livstid. Aura Kristallerna kan även hjälpa till och skydda oss under vår andlig resa.

Meditation/Kanalisering

När du mediterar med din Aura kristall så når du ett djupt tillstånd av lugn, fred, rening, vila och att går bortom den fysiska kroppen för att nå dina Änglar eller Guider. Lägg kristallen på hjärtchakrat eller tredje ögat så hjälper kristallen dig att släppa begränsningar och ge andlig expansion som frigör själen så att den kan utforska de flerdimensionella världarna.

Spådom

Aura Kristallerna är även spådoms kristaller. De som då med fördel används är Angel, Opal, Ruby, Rose och sunshine Aura kristallerna. De fungerar bäst när det gäller att få en glimt av potentialen i en situation som kan ha antingen en positiv eller negativ utgång. Man kan se på graden av ljus inom kristallen som en indikation på frågan man ställt. Ibland kan den även användas vid en ja eller nej fråga. Håll då stenen i höger hand och fokusera på frågan och säg den högt, undersök därefter kristallen. Om du uppfattar den som ljus så är svaret ja, om mörk så är svaret nej.

Änglarnas värld

Aura Kristallen och speciellt då Angel Auran är underbar när man vill öppna upp sin medvetenhet och nå till änglarnas frekvens.

Förstå färgens kraft i kristaller – Aura kristallernas färg betydelse.

 

I kommande inlägg så kommer jag att ta upp de olika Aura kristallernas betydelse och påverkan.

Stay tune…

Namaste Vivi

7 thoughts on “De magiska Aura kristallerna – Kurs 2 i Kristaller & Stenar

  1. HEJ! Vi har ett religionsarbete om “nya religioner” och såg filmen du gästade i på SLI. Jag har lite frågor om kristaller till dig och vore ödmjukast glad om du kunde kontakta mig snarast 🙂

    Namaste Philip

  2. HEJ, jag älskar tankesättet New Age innebär, hela grejen med Gud, Jesus, Betlehem och Kyrkor. Jag tycker verkligen att det bidrar till klimatet i Sverige och det är spännande med en så gammal sekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *