Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Utav ngn underlig anledning så beslutas sig min kropp & själ för att starta morgonen kl 05.30, det är nästan som att häda mot de andra stackarna som inte som jag kan gå upp lite när som haha. Min normala morgonklocka brukar gå igång 7.30-8.00. Menglad_71031950 de sista dagarna har den spårat ur helt. Upp tidigare än tuppen. Jag har ju lyckan att älska mitt jobb så även om jag vet att jag borde sova lite till så går hela jag igång med ett ” YES! Skit i klockan, äntligen arbete!”. Då har jag inte mycket att sätta emot.. 😉

Just nu så jobbar jag på med vårt projekt med en Bloggportal för mediala och andliga bloggare på Tarotguiderna. Så här långt är vi 20st från Tarotguiderna som vill blogga. Jag och 3 till har fått våra sidor klara, de andra kommer inom några dagar. Det här ligger helt i linje med vad vi jobbar med här. Att dela med oss av vår kunskap!

Drog ett Tarotkort för dagen, 4 svärd. Hoppas jag inte blir sjuk, eller ngn annan. Fast jag har börjat dan med att diskutera sjuk katt. I kväll vet jag mer om vad kortet berättade om denna dag. Korten berättar även om vila och spara sina energier. Anders och jag skulle åka iväg och kolla golv, får se hur det blir med det..

Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *