Landade hemma i min värld av tarotkort, spöken och meditation

Att vara andlig innebär inte att man bara ska värdera det inre. Vi är alla flerdimensionella förhoppningsvis och värdesätter hela oss själva, vilka vi än månne vara. För min del så har jag alltid varit fåfäng och uppskattar bling-bling i livet. Jag försöker leva så ärligt jag kan, och det riktar jag framförallt till mig själv.

Jag finner balansen i mitt liv genom att ge näring till alla sidor av mig. Tycker inte den andliga sidan är viktigare än den ytliga, för att få balans så behövs båda sidor, precis som med Ying och Yang så kompletterar ytterligheterna varandra och behövs för balansen.

Jag skulle inte vara en lycklig människa om jag tvingades avstå från att vara mig, den sanna jag. Jag behöver inte leva upp till andras krav eller förväntningar, det är sånt man inser med åren. Så låt er blomma ut i alla era färger, vi behövs. Precis som vi är. Life is good, om vi låter det vara det. Att leva ett andligt och medialt liv är inget märkvärdigt, det är en del av oss, alla har vi själar som vi kan komma i starkare kontakt med, en del lägger bara lite mer krut på det. Men alla kan..

Så efter att varit hos min nageltjej och fixat till naglarna och fått leka prinsessa i några timmar så återgick jag till min värld av tarotkort, spöken och meditation. Kan säga att jag verkligen behövde kvalitetstiden för att få vara lite ytlig hahaha

aa

I morse så drog jag ett tarotkort som skulle representera dagen. Jag drog Drottning Stav. Får väl erkänna att kvinnor har symboliserat hela min dag starkt, först salongen med kvinnor, alla arbetskvinnor som stav representerar, och sedan så har jag hållit på att förbereda bloggarna för ett gäng andliga kvinnliga bloggare till vår portal, även de arbetsinriktat.

Inser att min arbetsplats ser lite udda ut.. 😉

Namaste Vivi

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *