Ny vecka, nya äventyr!

Måndagsmorgon och ösregn, inget som stör mig i alla fall. I min värld är alla dagar lika mycket värda, förutom julafton och min födelsedag förstås, de rockar mest! haha Jag är barnsligt förtjust i de där speciella dagarna som sticker ut i vardagen. mer sånt!

Jag älskar mitt jobb och att få börja morgonen med att skriva i min blogg sammanfattar vad ett lyxliv är för mig. Egentligen behöver man inte så mycket mer än att få vara med dem man älskar, och göra det man brinner för. Mitt största mörka moln som hänger över mig just denna måndagen är regnmolnet jag snart måste utsätta mig för. Vad gör man inte för att fixa till sina naglar ;-D

Drog ett tarotkort för dagen – Drottning i svarar. Får se vad det för med sig. Återkommer i kväll och berättar när jag summerar dagen. Ett perfekt sätt att öva upp sin förmåga att sia. dra ett kort och se vad som händer som kan stämma in på den.

En sak som jag verkligen gillar med att bli äldre är att jag får bära läsglasögon, tycker glasögon är grymt snyggt 😀

Namaste från glasögonormen 😉

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *