Intressant dag med Agneta Sjödin

I tisdags hade jag en underbar och härlig dejt med Agneta Sjödin. Vi möttes upp på Gondolen då hon hade ett lunchmöte. När det var klart så stuvade vi alla in oss i hissen för nedfärd, det kunde vi glömma. Hissen fastnade. Hissen på gondolen är ganska liten och meningen är att man ska åka fem, nu stod vi sex stycken kvinnor där och glodde på varandra och försökte beräkna allas vikt inne i huvudet. Man förväntar sig ju att åtminstone fem välvuxna män ska kunna hissåka tillsammans. Vet inte vad som var fel men ingen drabbades av panik även om man kände hur värmen började stiga, själv började jag fundera över hur länge luften skulle räcka hahaha. Livräddaren blev iaf Agneta som tryckte på larmknappen vilket låste upp hissdörren. Den kvinnan kan trolla, det är då ett som är säkert! 😉

Efter det for vi hem till henne, Agneta bor verkligen på en magisk plats och när jag kommer dit så slås jag alltid av den sköna energi. Vi är båda personer med mycket djup och tankar så det är alltid kul att prata med henne, hon besitter mycket inre visdom. Det märker man inte minst när man läser hennes böcker. Hon sade något som fick mig att tänka till lite extra. Vi pratade relationer och hon sa “man ska vara den partnern man vill ha”. Jag insåg att jag behövde jobba på att vara den partner jag själv vill ha i min relation. Det är så lätt att man ser andras fel men inte sina egna. Vill man att någon ska förändras så måste man själv förändras, så funkar energi. Inte för att jag har mycket att klaga över med Anders men jag tycker alltid målet ska vara att jobba på sin relation och inte ta den för given, allt går att förbättra om man vill.

Vi ägnade även tid år att meditera tillsammans. Jag älskar att meditera tillsammans med andra, det tillför nya energier. Jag brukar då och då försöka få hop lite vänner för meditation bara för att det är så otroligt härligt, jag får ofta en stark känsla av att jag träder in på ny mark då och det hjälper till om man står i nya processer. Meditation kan användas till att både komma i kontakt med förändringsenergin och bara vara i nuet.

Fick även ett fantastiskt vacker ljus av henne, bilden på ljuset ska finnas i en av hennes böcker.

Namaste Vivi

 

 

2 thoughts on “Intressant dag med Agneta Sjödin

  1. Tack Vivi ! Hua säger jag bara om att stanna i Gondolens hiss! Men Skönt att Agneta kunde göra en Sesam öppna dig 🙂 Har alltid tyckt att Agneta har verkat vara en sådan ödmjuk & fin person! Så förstår att ni trivs tillsammans för ni har mycket likheter & gemensamt! Mycket fint skrivet som vanligt <3 Stor Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *