En underbar fest med en massa underbara vänner. 

Igår så hade jag tjejfest hemma. Anders var utslängd och i stället så blev det samkväm med ett gäng härliga kvinnor. Alla minglade runt och som en gemensam tråd mellan alla fanns ett andligt intresse, både ur ett hälso och medialt perspektiv. På plats fanns både medium, healers, häxor och “hälsogurus”. Mycket nyfikenhet och kunskap samlat på ett ställe och jag bara njöt. Jag tror faktiskt att många hittade nya vänner att bonda med. Känns spännande. Jag älskar att hänga med kvinnor

Det blev lite spännande tankar om samarbete inför framtiden gällande kost, hälsa och alternativmedicin med Catharina Rytter, Annika Ljungberg och Lotta Elmér. Vi får se vart det landar…

Samt lite planering om gemensam andlig utveckling med Jennie Parnevik och Ehva Lööp. Vi får se vad vi hittar på. Ska snart åka ut till Jennie och testa hennes healing, ska bli jätte spännande! Känner att det är dags för lite healing, var ett tag sedan nu.

Kul var det även att mina systerdöttrar My och Lina kom och gärna hängde med en massa “tanter” hahaha

Vi började tidigt och innan tolvslaget hade alla åkt hem utom syrran som sov över. Inget fylleslag här inte utan bara en skön kväll. Tack  älskade vänner och familj. Det blir en repris på det här.

Vi drack 2 olika champagner som båda var ekologiska och hade låg sockerhalt

– Baron Fuenté Galipettes Brut:
Sockerhalt 4 g/l

– Duval-Leroy Brut Organic:
Sockerhalt < 3 g/l

❤️❤️❤️

 

❤️
❤️


❤️


❤️

❤️

❤️

❤️

❤️

❤️

❤️


❤️

På kvällen blev det en liten utesittning med plädar..

 

❤️


❤️

One thought on “En underbar fest med en massa underbara vänner. 

  1. Det var precis så gott, intressant och trevligt det kan bli när man samlar goa roliga och intressanta kvinnor en kväll. Tack än en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *