En läcker man önskas….tack så mycket Tomten!

Planerar att börja fila på min önskelista till jul redan nu. Man vill ju inte bli tagen på sängen av självasta Tomten! Har snarare tänkt mig en helt annan typ av kille på sängkanten. Tomtens relation till sin tillsynes “osynliga” fru  kräver defenitivt en hel del svar! Det faktum att han alltid har alla dessa Nissar i släptåg och inte frugan gör att han sällar sig till kategorin ytterst tveksamma kandidater. Var fan bor snubben på sommaren…i garderoben eller? Krävs nog att jag går in i nästa fas av desperation för att överhuvudtagen leka med tanken….

Förra årets lista verkar ha inkommit alltför sent till Tomten (Herregud! En singelprinsessa har begränsat med tid vad gäller ointressanta män, ge dig Tomtskrälle!) Det här året tänker jag minsann vara ute rejält i tid och med en god marginal gällandes min önske-/kravlista.

Jag skriver tvärs över hela fucking önskelisan – Skicka hit en läcker man! Kan väl för fan inte missförstås? Eller kanske Tomten lider av selektiv dysleksi just när det gäller mig? Kanske därför jag fick en spann som läcker förra julen???

Jag och min söta Nisse 2004

kram Princess

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *