Gör en kärlkesritual för att attrahera kärlek i en ny eller befintlig relation – Du kan även öka din attraktionskraft med den magiska Gudinnan Freja

Freja betyder “Frun” och är en nordisk gudinna som ses som alltets ursprung. Hon är en kärlekens, fortplantningens och erotikens gudinna och beskrivs som en passionerad kvinna med många beundrare och älskare. Hon är både en krigare och älskarinna.
Det finns många myter och berättelser om denna sexsymbol och kärleksgudinna och många har smutskastat henne för hennes dragningskraft. Loke kallade henne gudars och alvers älskarinna, jättinnan Hyndla sa att hon var hos bockar om nätterna och många jättar försökte utföra nidingsdåd och stordåd för att få henne. Kristendomen som inte ville ha några gudinnor baktalade Freja och de anklagade henne för att stå för sexualitet och lössläppthet.

Denna gudinna är full med kraft och för oss nordbor så har hon en alldeles speciell plats. Att få ta del av hennes kraft och energi är en gudagåva.

Kärleksritual

Viktigt!

1. När du gör denna ritual så var tydlig med din önskan. Vill du ha en ny kärleksparter? höja kärleken som redan finns? skapa mer attraktionskraft? Vill de bli åtrådd? eller få mer sex?

2. Efter ritualen så är det viktigt att du agerar och träder in Frejas energi, bli den kärleksgudinna du förväntas attrahera som. Eftersom du attraherar efter den nivån du själv befinner dig på så är det viktigt att du antingen söker dig till de platser där du vill attrahera, och ser ut och uppträder som den gudinna du nu är (upp till dig hur den attraktionskraften ser ut eller uppträder) dock är det viktigt att du agera på ett nytt sätt (för det gamla fungerar ju inte längre).
Eftersom magi arbetar på flera nivåer så krävs det inte bara en ritual som görs i den astrala världen utan vi måste även manifestera den här i vår verklighet. Magi hjälper och skapar fokus i det vi önskar, ju mer vi agerar i dess energi ju lättare sker en transformation eftersom vi är medskapare i våra liv. Vår önskning kan även motarbetas av oss om vår energi styrs av tvivel, rädsla eller ilska.

3. Önska aldrig en specifik person. Man ska inte påverka andras livsvägar. Är det meningen att någon annan ska in i ditt liv så är det en enklare väg att gå än att försöka manipulera något som inte är tänkt att bli, det kommer ändå aldrig att hålla.

Att ha på ditt altare eller utvalda plats

I norr – placera ett pentagram (har du inget så rita ett)
I öster – trollstav, svärd, fjäder eller rökelse
I söder – värmeljus eller en athame
I väster – bägare eller ett vinglas
1 rött ljus (om ngn annan färg representerar kärlek för dig så använd den)
Röda blomblad från en ros som du sprider på platsen eller lägg i en skål.
En röd ros
Grön eller rosa duk (grön och rosa är hjärtchakrats färg)
En bild eller sak som för dig symboliserar det du önskar.
Köp ett kärlekskort som representerar det du önskar. Sätt på ett frimärke.
En grön eller rosa penna.

Förberedelse 1

Skriv själv ner eller använd en befintlig kärleksdikt som representerar din önskan.

Förberedelse 2

1. Släck lamporna, tänd gärna stearinljus i rummet och sätt på lite avslappnade musik.
2. Rena rummet genom att gå runt med rökelsen salvia eller smudge (blandning salvia, ceder och lavendel) eller skvätt med saltvatten (blandning källvatten och havssalt).
SÄG: Jag/vi renar detta rum från alla energier som inte hör hemma i detta magiska rum (medan du går runt).

Öppna/slå cirkeln:

1. Gå i en cirkel medsols runt din tilltänkta plats och placera ut ljus och tänd dem eller lägg ut rosblad.
Säg undertiden: Jag/vi slår denna cirkel som skydd och gräns för mina/våra magiska övningar. MÅ SÅ VARA!

Ceremonin

1. Sätt dig framför altaret.
2. Hälsa vädersträcken välkomna.
3. Tänd ljuset och önska Freja välkommen.
4. Slappna av och fokusera på syftet med din magiska aktivitet.
5. Meditera och visualisera hur din önskan kommer till liv.
6. Känn hur kärleken du förväntar dig tänds som en låga inom dig. Lika dras till lika så det är viktigt att du kommer i kontakt med samma kvalitet inom dig som den du förväntar dig ska komma i från den yttre världen, känslan får inte innehålla rädsla eller ilska för då drar du till dej negativa känslor.
(Har man svårt att komma i kontakt med den rena kärlekskänslan inom sig som kan attrahera kärleken på den nivån man önskar så kan man behöva arbeta med sina inre hinder, rädslor och känslor först.)
7. Skriv på kortet med frimärke på till din nuvarande eller framtida kärlek vad du positivt önskar att den ska bidra med till ditt kärleksliv. Underteckna med ditt namn.
8. Läs dikten för din kärlek.

Avsluta/Öppna cirkeln:

1. Tacka väderstrecken för deras närvaro
2. Blås ut ljuset och tacka samtidigt Freja för hennes närvaro
3. Samla ihop rosbladen i cirkeln eller släck ljusen samtidigt som du 3ggr säger:
Jag/vi ber elementet eld sudda ut denna cirkel. Jag ber Moder Jord lösa upp denna cirkel till dess att den återigen ska öppnas av mig/oss. Med magi har denna cirkel öppnats, med magi ska nu denna cirkel slutas.
MÅ SÅ VARA!
4. Gräv sedan ner kortet, rosen, symbolerna och blombladen i jorden för tillväxt.
5. Jorda dig därefter genom att äta sådant som för dig hör kärleken till.

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

2 thoughts on “Gör en kärlkesritual för att attrahera kärlek i en ny eller befintlig relation – Du kan även öka din attraktionskraft med den magiska Gudinnan Freja

  1. Hej,

    Kan man göra en kärleksritual som par. Vi har en lite kris för stunden på min fru börjar betvivla sin attraktion o kärlek till mig. Skulle en sådan seans kunna hjälpa?

    Mvh
    Jon Halse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *