Här berättar jag om hur man kan se tidigare liv.

Tidigare liv är så spännande. Jag är utbildad Regressions och Reinkarnations terapeut, jag kan också kanalisera och genom min guide få info om mitt och andras liv. Men i dag ska jag göra på ett annat roligt kort, jag ska använda mina “tidigare liv kort. Jag använder mig av en stjärna som jag döpt till – Tidigare liv korset.

Vivi & Tina

Idag så tittade jag på min bästa vän Tina och min relation OCH min bortgångna hund Rozz för att se vad som visar sig i hans tidigare liv som var här hos mig. Spännande eller hur?

Tina och jag har varit bästisar sedan 1988. Vi träffades via våra ex som var nära vänner. I början gillade vi inte varandra något vidare för hennes ex hade strulat med en kompis till mig innan han träffade Tina. Så jag kände att hon nog inte gillade mig därför och hon kände nog att jag hellre ville att han skulle vara tillsammans med min kompis. Vilket jag nog också ville hahaha

Men eftersom våra ex var nära vänner så gav vi varandra en chans och allt transformerades efter några gånger. Vi gjorde allt tillsammans som par och hon och jag själva. Vi satt och bläddrade i mina astrologiböcker och jag ställde horoskop. Vi kunde inte nog förkovra oss. Inte visste vi då i början att våra liv skulle bli parallella vägar fast på olika sätt. Jag som medium och hon som healer och utbildad inom Kinesisk Medicin. Så coolt!

Min Stjärna

Kort 1 (till höger) – gemenskap
Kort 2 (unders) – relation
Kort 3 (till vänster) – tid
kort 4 (överst) – karma
Kort 5 (mitten) – övrigt


Vivi & Tinas stjärna:

Vivi och Tinas tidigare liv:

Vår gemenskap var precis som nu på det andliga planet och vi var båda troende. Relationen då var att vi var gifta och hade barn. För att ta reda på vem av oss som var modern så drog jag ett extra kort (det som korsar) vilket verkligen visar på att vi vi var föräldrar. När jag frågar om tid så visar det på en  medeltida riddare (medeltiden). Karman vi hade med oss var förlåtelse i det livet. Det hade nog hänt mycket i livet som vi arbetad med att förlåta, både med oss själva, varandra och andra. Det var ju mycket prövningar på den tiden. Men vi var ju troende så vi vände oss till vår tro. På positionen övrigt så fick vi upp en farm. Så då som nu så har Tina en gård med djur, då tillsammans med mig.

Spännande eller hur?

Min och Rozz stjärna:


Nu till mig och min älskade vovve Rozz i hans tidigare liv på jorden:

På gemenskapen oss emellan så visar de på att han var min goa bebis, jag såg honom dessutom första gången när han endast var 12 timmar. Ja, han var verkligen hunden i mitt liv och få människor kan putta ner honom från hans piedestal i mitt hjärta. Gemenskapen vi hade visade på naturen och vi var verkligen ute mycket tillsammans. Tiden visar på läxor och lärdomar och så är det ju att ha hund, mycket lärdom för både mig och honom, han var dessutom min första hund och jag var 24år. När det kom till karma så visar det på visdom och jag måste säga att han var en väldigt vis gammal själ, det sa jag alltid. Till skillnad mot vår dobermann som var en helskön och snäll happy go lucky sorglös kille. När det kommer till frågan om det finns något övrigt att lägga till så kommer kreativitet upp, det var han, han var vild och galen och hittade en massa bus. Gud så jag saknar honom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortleken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en fin dag på er!
Kram Vivi

4 thoughts on “Här berättar jag om hur man kan se tidigare liv.

  1. Spännande med tidigare liv. Jag har med upplevt det och förstod då min separationsångest när tex. kompisar skulle hem.
    Väldigt spännande..😃
    Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *