Hur man som medium kan nå ut till andra världar

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

Att nå världar utanför vår

Medial utveckling handlar om att öppna upp sitt medvetande mot de högre sfärerna eftersom de till naturen är andliga och universella i sin uppfattning. Vår planets sfär är till naturen fysik med en barriär mot de högre världarna så att vi ska kunna leva ett fysiskt liv på moder jord. Det är den barriären som skapar våra begränsningar och upplevelsen av att det finns en separation mellan oss och andra varelser samt mellan oss och andra världar.

När vi förenas med den frekvensen som vi vill stiga till så kan vi ta del av den visdomen, kunskapen, kommunikationen och använda de verktygen som finns på just den specifika nivån.

Om vi lägger vår uppmärksamhet på det högre medvetandet så höjer vi oss över vår fysiska verklighets begränsningar och mindre problem. På så sätt frigör vi oss från det som fjättrar oss här på jorden och blir fria att söka oss tillbaka till vår och andra själars ursprung. När vi är i kontakt med vårt högre medvetande så har vi förmågan att nå andra själars högre medvetande oavsett om de lever här på jorden eller har gått över till andra sidan.

Det är när vi vibrerar på samma frekvens som vi kan länka mellan världarna. Vi befinner oss då i parallella världar som möts genom de dörrar vi öppnar mot varandra.

Kram & Namaste Vivi

2 thoughts on “Hur man som medium kan nå ut till andra världar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *