I dag kom det lite magi med posten

Jag bara älskar magiska arbetsrum/gästrum. Beställde lite prylar från stengarden.com och aandscrystals.etsy.co som kom idag. Bland annat en ametist energi generator/astrare. Den passar perfekt för healing, meditation och chakrabalansering. Man kan även placera den på en plats som man vill ladda med dess energi, i mitt fall mitt arbetsrum. Ametisten är en kraftfull energiförstärkare som påverkar både kropp och själ. Den är perfekt för både meditation och manifestation. Den hjälper oss även att stärka våra andliga krafter.

Jag hade även köpt en ÄÄ Gabriel ikon då jag i mitt skrivande jobbar mycket med honom, han ses som “skrivar- ängeln”.

Kram och namaste vivi

6 thoughts on “I dag kom det lite magi med posten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *